Перевозка больных

Медичне обладнання в ITMED

Посилене покарання за фальшиві СOVID-сертифікати для медиків: деталі

Посилене покарання за фальшиві СOVID-сертифікати для медиків: деталіУряд запропонує Парламенту ввести окрему кримінальну відповідальність для медиків за фальшиві довідки про вакцинацію від COVID-19 та фальшиві негативні ПЛР-тести.

Про це заявив міністр охорони здоров'я Віктор Ляшко. 
 
"Зараз проходять спецоперації МВС, Нацполіції, СБУ. Якщо хтось з медпрацівників буде задіяний у цій сфері, не сподівайтеся ні на яку підтримку Міністерства охорони здоров'я. Не можна дискредитувати кампанію по вакцинації, бо потім з цими липовими довідками люди потраплять до реанімації й будуть показувати нам, що їх вакцинація не захищає. Цього ми не допустимо", - сказав він.
 
Також Ляшко додав, що на найближчому засіданні уряду буде розглянуто проєкт змін до Кримінального кодексу, де підробка ковідних сертифікатів буде виведена в окрему статтю, щоб цьому запобігти. 
 
Нагадаємо, що раніше Голова комітету Ради з питань здоров’я нації Михайло Радуцький заявив, що продаж в Україні підроблених тестів та сертифікатів про вакцинацію перетворюється "на справжню нелегальну індустрію".

Медична платформа

Медичні меблі в ITMED