Перевозка больных

Медичне обладнання в ITMED

Ляшко закликав вакцинуватися та дати можливість медикам спокійно працювати

Ляшко закликав вакцинуватися та дати можливість медикам спокійно працюватиМіністр охорони здоров’я Віктор Ляшко вкотре заявив про необхідність вакцинації. За його словами на сьогодні в Україні наявні понад 11 млн доз різних вакцин від COVID-19. Чим більше людей отримують щеплення, тим менша ймовірність настання червоного рівня епідемічної безпеки в Україні. 

“Давайте дамо можливість медикам спокійно працювати. Для цього треба записатись і прийти на процедуру щеплення. Таким чином ви додасте їм зарплату, а не роботу. Проаналізувавши 3 місяці роботи медичної системи, ми бачимо, що 98,1% госпіталізованих з COVID-19 людей - невакциновані”, - сказав міністр охорони здоров’я Віктор Ляшко. 
 
Він додав, що лише вакцинація - це спосіб залишити жорсткі карантинні обмеження в минулому.
 
“Небагато країн світу дають можливість своїм громадянам обирати вакцини. В Україні ж наявні три продукти (нещодавно було чотири), тому всі охочі можуть обирати, чим і де вакцинуватися”, - додав міністр. 
 
Так в Україні наразі доступні три вакцини: AstraZeneca, CoronaVac від Sinovac, Comirnaty від Pfizer. Кожна з цих вакцин ефективно запобігає тяжкому перебігу хвороби й рятує життя, але вони працюють лише тоді, коли потрапляють до вашого організму.

Медична платформа

Медичні меблі в ITMED