Перевозка больных

Медичне обладнання в ITMED

Моніторинг актуального стану функціональностей ЕСОЗ: деталі

Моніторинг актуального стану функціональностей ЕСОЗ: деталіЗ 4 серпня користувачам електронної системи охорони здоров'я став доступним інструмент прозорого відстеження працездатності центральної бази даних системи за посиланням https://status.ehealth.gov.ua/
 
Також спеціалістами ДП “Електронне здоров’я” було впроваджено статус-сторінку з актуальною інформацією про роботу компонентів системи.
 
“Українська ЕСОЗ - це безпрецедентна сучасна технологічна система із дійсно високим навантаженням, а забезпечення її безперебійної та прозорої роботи - безумовно, один із головних пріоритетів міністерства, - зазначив Міністр охорони здоров’я України Віктор Ляшко. - Наразі ми працюємо над стабілізацією роботи центральної бази даних ЕСОЗ. Перші кроки уже зроблені: спеціалісти провели оптимізацію системи сховищ. Це дозволило розподілити навантаження на центральному компоненті та підвищити відмовостійкість”.
 
Один із важливих пріоритетів виступає прозора, відкрита та безпечна діяльність центральної бази даних. Саме з цією метою було створено статус-сторінку, аби кожен користувач ЕСОЗ мав змогу відстежити роботу ключових компонентів системи. Усі інциденти, що можуть виникати в центральній базі даних, відбиваються розробниками на шкалах цього дашборду.

Медична платформа

Медичні меблі в ITMED