Перевозка больных

Медичне обладнання в ITMED

Прем'єр-міністр прокоментував ситуацію щодо третьої хвилі пандемії COVID-19

Прем'єр-міністр прокоментував ситуацію щодо третьої хвилі пандемії COVID-19 Кількість охочих вакцинуватися в Україні різко виросла, зважаючи на різке збільшення тих, хто захворів на коронавірус. Насувається третя хвиля пандемії, яку навряд чи зупинити. Тож прем’єр-міністр Шмигаль наголосив, що доведеться й надалі дотримуватися маскового режиму та соціальної дистанції, аби вберегти себе та близьких.
Прем’єр-міністр України Денис Шмигаль припустив повернення до жорсткого локдауну через початок третьої хвилі пандемії COVID-19. 
 
Про це він розповів під час пресконференції та зауважив, що факт третьої хвилі коронавірусу вже неможливо якось приховати. Як він пояснив, конкуренція між країнами за вакцину висока, до того ж є її дефіцит. Тому не варто виключати, що будуть і четверта, й п’ята хвилі пандемії.
Шмигаль нагадав, що в “червону” карантинну зону потрапили Івано-Франківська, Чернівецька та Житомирська області, а на підході, Закарпатська, Тернопільська і ще низка областей, які зараз у “помаранчевій” зоні.
 
За словами прем’єра, при переході більшої частини областей у “червону” зону, доведеться повертатися до введення локдауну  на всій території країни. 
Також було зауважено, що процес вакцинації в Україні займе щонайменше півтора-два роки, протягом яких необхідно буде дотримуватися протиепідемічних заходів. 
“Не потрібно тішити себе ілюзіями, що вакцина все врятує”, – додав він.

Медична платформа

Медичні меблі в ITMED