Перевозка больных

Медичне обладнання в ITMED

Відбулася презентація соціальної ініціативи «Здорове місто»

Відбулася презентація соціальної ініціативи «Здорове місто»17 вересня 2020 року відбулася публічна презентація соціальної ініціативи «Здорове місто», співзасновниками якої стали Євген Комаровський, Микола Конопелько та Тимофій Бадіков. Ініціатива покликана зберегти здоров’я для жителів українських міст.

«Здорові міста» – це ініціатива, запроваджена ВООЗ ще у 1998 році. Проте українські міста приєднуються до неї лише тепер. «Здорове місто» покликане сприяти комплексному розвитку міст України, об’єднувати громадських діячів та активістів, представників бізнесу та влади задля гармонійного розвитку та безпечного для здоров’я життя мешканців. 

Головна мета «Здорового міста» – привчити владу приймати ключові для життя громади рішення через призму збереження здоров’я людей. Буде впроваджено такий показник, як «Індекс здорового міста». Він має стати головним індикатором здорового, гармонійного життя в певному місті. Виходячи з показників цього індексу, місцевій владі ініціатива буде пропонувати ті чи інші проєкти розвитку. 

«Здоров'я – це ключова цінність. Тому коли ви слухаєте будь-якого політика, він почати має зі здоров'я та завершити здоров'ям», – вважає один із засновників ініціативи, широко відомий в Україні та інших країнах світу лікар Євген Комаровський.

Автор: Ольга Купріянова

Медична платформа

Медичні меблі в ITMED