Перевозка больных

Медичне обладнання в ITMED

В Україні створено платформу безкоштовної психологічної допомоги під час пандемії

В Україні створено платформу безкоштовної психологічної допомоги під час пандеміїМіністерство охорони здоров'я України, Інститут когнітивного моделювання та Червоний Хрест України створили безкоштовну платформу психологічної допомоги в період пандемії «Розкажи мені».

Це безкоштовна online-платформа, призначена для надання допомоги, емоційної підтримки, консультацій людей, психологічне здоров'я яких постраждало в результаті пандемії коронавірусної інфекції COVID-19 і карантинних заходів, пов'язаних із нею.

Багатьом непросто переносити соціальну ізоляцію, поєднувати роботу і домашні обов'язки, навчати дітей, доглядати за малюками і робити одночасно ще дуже багато справ, які раніше робити було не потрібно. Виникла величезна проблема з розподілом обов'язків між членами сім'ї, і все це на тлі страху за своє здоров'я і здоров'я своїх дітей, близьких. Крім того, карантин вдарив по кишені багатьох сімей: хтось втратив роботу, комусь зменшили зарплату. Економічна нестабільність і невизначеність також дуже погано позначається на психологічному здоров'ї людини. Тому запропонована командою «Розкажи мені» психологічна допомога для багатьох може стати дуже актуальною.

Команда платформи працює за методом когнітивно-поведінкової терапії. Людей будуть консультувати кваліфіковані експерти: психіатри, психологи, психотерапевти. Конфіденційність для кожного, хто звернувся за допомогою, гарантується.

Автор: Ольга Купріянова

Медична платформа

Медичні меблі в ITMED