Перевозка больных

Медичне обладнання в ITMED

В Україні до кінця року з'явиться 220 відремонтованих приймальних відділень екстреної медичної допомоги - Зеленський

В Україні до кінця року з'явиться 220 відремонтованих приймальних відділень екстреної медичної допомоги - ЗеленськийБільше 200 відремонтованих приймальних відділень екстреної медичної допомоги має працювати в Україні до кінця цього року. Такі плани озвучив Президент України Володимир Зеленський під час однієї з прес-конференцій.

За словами пана Зеленського, 220 опорних лікарень буде відремонтовано в 2020 році за додаткові кошти, які уряд зміг знайти. Спочатку ці кошти не були в розпорядженні МОЗ. Опорні лікарні будуть багатопрофільними медичними установами. Саме в них будуть доставляти хворих, які потребують екстреної медичної допомоги, адже в таких лікарнях працюватимуть лікарі різних спеціалізацій. Це дозволить максимально швидко допомогти людині і зробити все можливе для порятунку її життя.

За словами міністра охорони здоров'я України Зоряни Скалецької, кожна область має госпітальну раду, яка йповинна буде подати пропозицію про те, які лікарні мають перспективу бути опорними.

Також повідомляється, що Президент України Володимир Зеленський виступив з ініціативою створити колегію з відомих лікарів країни, які проаналізують і зроблять висновки щодо впровадження медичної реформи. Зробити вони це повинні будуть до 1 березня 2020 року. Зібрати колегію планується вже на цьому тижні.

Автор: Ольга Купріянова

Медична платформа

Медичні меблі в ITMED