Перевозка больных

Медичне обладнання в ITMED

Новий кардіоцентр допоможе українцям рятуватись від смертельних хвороб

Новий кардіографічний центр на ЧеркащиніНа Черкащині, а саме в Уманській центральній районній лікарні, вирішено реалізувати проект із заснування відділення ангіографії. В ньому планується вирішувати дві серйозні проблеми: ефективне лікування серцево-судинних захворювань та високий рівень обстеження судинної системи.

Ангіографічне відділення стане філією обласного кардіологічного центру. З його допомогою планується надавати медичні послуги не тільки жителям Уманського, а й інших районів. Для населення можливість скористатись такими послугами означає зменшення рівня смертності від таких тяжких та поширених хвороб, як інфаркт міокарда та інсульт.

Читайте також: Современный кардиологический центр начинают строить в Виннице

Головний лікар Черкаського обласного кардіоцентру розповідає, що за поточний рік медичному закладу вже вдалось врятувати 1167 життів. Для створення центру ангіографії в районі вже підготовлено необхідну документацію по проекту та кошторису. Фінансується проект районним бюджетом та депутатами районної ради.

Проект дає більше шансів центральній лікарні стати центром госпітального округу. Тому в його ефективному та оперативному створенні виявили брати участь підприємці, сільські ради та народні обранці районної ради.

Автор: Інна Зарицька
© Медичний портал Здоров-Інфо
При використанні матеріалів статті активне гіперпосилання на zdorov-info.com.ua обов'язкове

Медична платформа

Медичні меблі в ITMED