Перевозка больных

Медичне обладнання в ITMED

Медики констатують: небезпечний для життя вірус масово вражає дітей

Цитомегаловірус масово поражає дітейЗагрозу становить цитомегаловірус (ЦМВ), який вважається летальним. Кожного дня у Великобританії його діагностують у двох дітей.
Це вірус, який здатен нашкодити людині будь якого віку. Якщо ЦМВ потрапив до організму, він продовжує паразитувати в ньому до смерті людини.

Хворобою ризикують захворіти люди зі слабкою імунною системою, трансплантованими органами таті, хто пройшов курс хіміотерапії. В більшості випадків для людини паразитування вірусу проходить непомітно, вона може навіть не здогадуватись про його існування.

Шляхи передачі вірусу: тісний контакт з інфікованим, обмін біологічними рідинами, в тому числі грудним молоком. Симптоми зараження ЦМВ: хворобливий стан, утомлюваність та висока температура.
Читайте також: Поцелуи: польза или вред?;
Почему и для кого опасны ТОRCH - инфекции: как защитить себя и близких от заражения

Наразі вірус набув широкого розповсюдження у Великобританії. Красномовний випадок, коли дитина народилась лише на 30 тижні виношування та мала вагу менш ніж 1 кг. В таких випадках ефективне медичне обладнання - запорука життя та здоров'я немовляти, з таким обладнанням можна ознайомитись та придбати в медичному маркеті ITMED, в розділі неонатологічне обладнання і акушерство. Через місяць у новонародженого медики діагностували цитомегаловірус. 

Автор: Інна Зарицька
© Медичний портал Здоров-Інфо
При використанні матеріалів статті активне гіперпосилання на zdorov-info.com.ua обов'язкове

Медична платформа

Медичні меблі в ITMED