Перевозка больных

Правильне питне лікування «Джерело-Люкс»: медична реабілітація і СПА

електронні  б’ювети-фітобариВинахідницька науково-виробнича компанія "СПА системи" з 1979 по 2017 рік створила на рівні винаходів і "ноу-хау" біля 100 електронних б`юветів "Джерело-Люкс" на всіх відомих курортах, в елітних санаторіях, центрах медичної реабілітації та SPA, готелях,  включаючи резиденції Президентів, Конча Заспу, Карпати, Крим, Трускавець, Дніпро-Бескид, Ріксос-Прикарпаття,  Миргород, Моршин, Хмільник, SPA Resort, Совіньон, Аквамарин і т.д.
                          
Вони є світовим пріоритетом України, підтвердженим запатентованими винаходами, гарантують збереження якісного природного складу  і цілющих властивостей всього спектру лікувальних вод і напоїв, як біля так і вдалині від джерел, в будь яких приміщеннях, зручних  для правильного комплексного питного лікування.

Здійснюємо розробку, виготовлення, монтаж і введення в експлуатацію електронних  б’юветів-фітобарів  з наступним супроводом.
 





 
Винахідницька науково-виробнича компанія «СПА системи» з НВП «Джерело-Люкс» - з 1979 по  нинішній рік створила на рівні винаходів біля 100 електронних бюветів-фітобарів «Джерело-Люкс» на всіх відомих курортах. Є лідером по Україні з 1979 р.: розробка на рівні винаходів, виготовлення, монтаж і введення в експлуатацію - з  гарантійним та післягарантійним супроводом - від 2-х модульних до 100-модульних  багатофункціональних  електронних бюветів–фітобарів «Джерело-Люкс - з системами оптимального управління родовищем мінеральних вод від свердловини до споживача і автоматизації обліку медичних процедур, сервісних та розважальних послуг оздоровчого комплексу – для медичного та фінансового контролю в режимі  on-line.

Електронні багатофункціональні бювети-фітобари «Джерело-Люкс» є світовим пріоритетом України: -  на основі  запатентованих  винаходів. Гарантія  збереження якісного природного складу і цілющих властивостей всіх лікувальних вод і напоїв, - як біля, так і вдалині від джерел – в будь-яких приміщеннях, зручних для комплексного питного лікування.

"СПА-СИСТЕМИ" ДЖЕРЕЛО-ЛЮКС 
           ВИНАХІДНИЦЬКА 
 НАУКОВО-ВИРОБНИЧА КОМПАНІЯ
 
Тел.+38 067 707 46 29, +38 050 857 25 38, +38 044 222 57 12 
 
Адреса: оф.75, 16 А, вул. Княжий затон, м.Київ, Україна 

Данный материал публикуется на условиях договора на размещение рекламных материалов. Ответственность за достоверность содержания несут авторы статейных материалов. Редакция портала "Здоров-инфо" не несет ответственности за достоверность содержания статей, суждения и мнения авторов.

Медична платформа

Медичні меблі в ITMED