Перевозка больных

Медичне обладнання в ITMED

Міжнародна виставка та конференція REBUILD UKRAINE: HEALTH & REHABILITATION

Міжнародна виставка та конференція REBUILD UKRAINE: HEALTH & REHABILITATIONREBUILD UKRAINE: HEALTH & REHABILITATION Міжнародна виставка та конференція 24-25 червня 2024 року, м. Варшава, Польща, ВЦ «EXPO XXI».

Внаслідок військової агресії щоденно зростає масштаб збитків медичної інфраструктури, а також збільшується кількість травмованих військових та цивільних. Пошкоджено 1474 медичних заклади, 194 зруйновано, понад 50 тисяч дорослих і дітей втратили кінцівки. Кількість травмованих зростає, Україна втрачає свій потужний людський капітал.

Одним із ключових напрямків повоєнного відновлення здоров’я нації - є створення ефективної мережі реабілітації, додаткових лікувальних центрів, відділень з реконструктивної хірургії, протезних центрів, дообладнання існуючих лікувальних закладів, відбудова зруйнованих, навчання фахівців. Все це вимагає додаткового фінансування, підтримки інших держав та країн-партнерів, що зацікавлені в Перемозі України.

ReBuild Ukraine: Health & Rehabilitation - Міжнародна офлайн-платформа, спрямована на підтримку проєктів з медичного відновлення, а також технологій, обладнання та інвестицій для реабілітації та відновлення людського потенціалу та відбудови медичної інфраструктури на рівні громад та країни.

Подія стане продовженням двох успішних виставок-конференцій - ReBuild Ukraine та ReBuild Ukraine powered by Energy, що відбулись у лютому та листопаді 2023 року та перевершили очікування і запити основних зацікавлених сторін - міжнародних виробників, українських громад та партнерів з усього світу.

Організатор: ДП "Прем'єр Експо", що має 23 роки досвіду організації міжнародних виставок та конференцій, та проводить щорічно понад 20 міжнародних публічних заходів.

ReBuild Ukraine: Health & Rehabilitation об’єднає три сторони відновлюваного процесу - медичні проекти, виробників медичних технологій, фінансові інституції.

Формат заходу передбачає:

  • Національний павільйон «Україна та її проекти з медичного відновлення». Серед учасників: Superhumans Center, Valikhnovski Surgery Institute, Медичний центр NOVO, Ірпінська громада та інші.
  • Марафон проєктів з реабілітації, медичного відновлення та відбудови інфраструктури;
  • Міжурядовий пресбрифінг представників України, ЄС та інших держав;
  • Конференція з питань інтеграції системи охорони здоров’я України в систему ЄС, досвід відновлення та реабілітації, створення безбар’єрного простору в громаді та країні;
  • Конференція донорів та інвесторів;
  • Експозиція медичного обладнання, технологій та рішень. Національні павільйони з таких країн як: Австрія, Бельгія, Чехія, Данія, Німеччина, Франція, Фінляндія, Швеція, Великобританія;
  • Нетворкінг та ділове спілкування.

ReBuild Ukraine: Health & Rehabilitation поєднає на єдиній публічній платформі державні структури, міжнародні донорські та фінансові організації, реабілітаційні центри, медичні проекти, українські громади та їх медичні заклади, а також представників благодійних фондів та інвестиційних компаній, міжнародній агенції з розвитку, що сприятиме активній участі бізнесу та партнерів у відбудові медичної галузі України.

Детальніше про виставку: https://rebuildukraine-health.in.ua/

Отримати квиток: https://rebuildukraine-health.in.ua/visitors/ticket

Контакти організаторів: ДП «Прем'єр Експо», Тел.: 380 044 496 86 45, rebuildhealth@pe.com.ua


Медична платформа

Медичні меблі в ITMED