Перевозка больных

Чим відрізняються дешеві слухові апарати від дорогих?

Чим відрізняються дешеві слухові апарати від дорогих?Коли люди з порушеннями слуху обирають слухові апарати, ціна є для них вагомим аргументом. Одні намагаються зекономити та віддають перевагу бюджетним приладам. Інші шукають найдорожчу модель, вважаючи, що вона гарантує максимальний ефект. Але за допомогою кваліфікованого спеціалісту завжди можна знайти варіант середньої цінової категорії, що забезпечить високу якість звуку.

Головна різниця між приладами різних цінових категорій полягає в наборі функцій. В дорогих моделей передбачені широкі можливості налаштування, автоматичного приглушення шуму, різні додаткові опції для комфорту користувача. Апарати середнього класу та бюджетні моделі мають скромніший функціонал, але це зовсім не означає, що вони не забезпечать потрібної ефективності. Просто для налаштування таких приладів знадобиться трошки більше часу.

Ось чому при виборі слухового апарату слід опиратися перш за все на свої фінансові можливості. Не треба влазити у величезні борги, щоб придбати найдорожчу модель. Але й підозріло дешевим теж довіряти не можна. На щастя, завжди є можливість знайти компроміс між надійністю, функціоналом, ефективністю, комфортом та ціновою доступністю. У центрі «Беттертон» у містах України представлений широкий каталог продукції різних цінових категорій.

Як правильно обирати слухові апарати?

Бажаєте знайти оптимальний баланс між ціною та ефективністю? Тоді при виборі приладу слід орієнтуватися на три головні фактори:
  • Власні фінансові можливості
  • Ступінь ураження слуху
  • Естетичні вподобання
Спочатку проводиться обстеження пацієнта, щоб виявити, у якому стані знаходиться його слухова систем. За даними аудіограми підбирається слуховий апарат відповідної моделі. При цьому беруться до уваги побажання майбутнього користувача щодо ціни, зовнішнього вигляду, форми.

Наступний етап – налаштування слухового приладу. Спочатку підбирається пробна програма, а дали пацієнт проходить адаптацію. На цій стадії можуть знадобиться додаткові налаштування, щоб зробити апарат більш комфортним для носія, «заточеним» під його потреби. Якщо пристрій налаштований правильно, він не тільки забезпечує комфортне звукосприйняття, але й «тренує» відповідні мозкові центри, поступово покращуючи слух.

Де придбати недорогий та якісний слуховий апарат?

У Львові працює центр «Беттертон», що пропонує пацієнтам будь-яку допомогу у реабілітації слуху:
  • Підозрюєте в себе приглухуватість? Пройдіть професійну діагностику, щоб побачити реальну картину стану свого слуху!
  • Плануєте купити слуховий апарат? Ми реалізуємо прилади американського бренду Starkey з офіційною гарантією. Допомагаємо у підборі та налаштуванні.
  • Турбуєтеся щодо адаптації? Наші спеціалісти нададуть детальну консультацію та підтримають на етапі звикання.
  • Бажаєте підтримувати прилад у відповідному стані? В нас можна замовити діагностику та сервісне технічне обслуговування.
  • Ваш слуховий апарат почав барахлити? В жодному разі не намагайтеся полагодити його самостійно! У центрі «Беттертон» у містах України можна замовити безкоштовний гарантійний ремонт. А якщо термін гарантії вже скінчився, наші спеціалісти полагодять його за доступну плату.
Турбота про клієнтів – наш головний пріоритет. Тому ми не просто продаємо їм слухові апарати, а надаємо всебічну допомогу у реабілітації слуху. В нас пропонуються тільки найбільш актуальні рішення за вигідними цінами. Також можна отримати широкий спектр послуг: діагностика, консультація, налаштування та інші.

Всі питання, що цікавлять Вас можна задати досвідченим і кваліфікованим фахівцям з реабілітації в Центрі Слуха «Беттертон» в містах України. Телефони центра у місті Києві:
(044) 222-88-02, (050) 444-15-75, (067) 239-69-18

Данный материал публикуется на условиях договора на размещение рекламных материалов. Ответственность за достоверность содержания несут авторы статейных материалов. Редакция портала "Здоров-инфо" не несет ответственности за достоверность содержания статей, суждения и мнения авторов.
 

Медична платформа

Медичні меблі в ITMED