Перевозка больных

Біосевен Лакто® та Гепатомуніл®: роль «корисних» бактерій у зміцненні імунітету

Біосевен Лакто® та Гепатомуніл®: роль «корисних» бактерій у зміцненні імунітету Печінка поставляє імунній системі амінокислоти та білки для синтезу імуноглобулінів, інтерферона (альфа, бета, гамма), антитіл. Якщо печінка знаходиться у незадовільному стані, відновлення після інфекцій та застуд стає важким і тривалим.

Кишківник у своїй слизовій оболонці містить близько 80 % всіх імунних клітин організму; 25 % слизової оболонки кишківника складається з імунологічно активної тканини і клітин, а кожен метр кишківника містить 1010 лімфоцитів, які є «солдатами першої лінії» для імунної системи.

Мікрофлора кишківника, що складається переважно з біфідо- та лактобактерій, захищає людину від колонізації патогенними мікроорганізмами і пригнічує ріст вже наявних. Саме нормальна кишкова флора активує місцевий імунітет кишківника, імунну систему всього організму.

Бактерії є найважливішою складовою частиною біоплівки, що покриває слизову кишківника зсередини та захищає слизову оболонку від дегідратації, фізичної і хімічної агресії, а також від атак мікроорганізмів, бактеріальних токсинів, паразитів.

Люди не чекають на будь-які симптоми хвороби, замість цього профілактично пропивають вітаміни, дієтичні добавки до раціону харчування, препарати для зміцнення імунітету. Єй зворотній бік медалі: при перших ознаках застудного захворювання багато людей купують антибіотики та противірусні і приймають їх безконтрольно.

У результаті знесилений після агресивного лікування організм залишається без підтримки перед новими атаками респіраторних інфекцій, печінка та мікрофлора кишківника не справляються зі своїми функціями щодо захисту організму. 

Ефективну підтримку печінці та кишківнику забезпечують продукти компанії «Ензифарм»

Гепатомуніл® рекомендовано вживати у разі наявності проблем у роботі печінки та шлунково-кишкового тракту, у стані стресу, дратівливості, лікування антибіотиками та іншими агресивними препаратами.

Склад:
  1. Лізат біомаси пробіотичних молочнокислих бактерій Lactobacilllus delbrueckii sp. Bulgaricus штам 9702 спеціальної селекції — отримують методом поглибленого ферментативного гідролізу живих бактеріальних клітин лізоцимом та трипсином, які ідентичні ферментам людини.Лізат стимулює процеси регенерації клітин печінки, має детоксикуючу дію, розширює жовчні протоки, покращує гемодинаміку печінки, проявляє гепатотропний ефект.  Сприяє процесам регенерації слизової оболонки шлунку і дванадцятипалої кишки, регулює функції шлунково-кишкового тракту. 
  2. Кислота аскорбінова — регулює окислювально-відновні процеси. Вітамін С — потужний водорозчинний антиоксидант, що діє як усередині клітин організму, так і поза ними. Джерело електронів аскорбінова кислота може віддавати електрони вільним радикалам, знижуючи їх реактивність. Антитоксичний ефект вітаміну С при захворюваннях печінки полягає в стимулюванні в організмі, і перш за все в печінці, ферментних систем, що є відповідальними за детоксикацію. Захищаючи імунну систему організму,  допомагає боротися з інфекцією, стимулюючи активність антитіл і клітин імунної системи — лімфоцитів і макрофагів.
  3. Кальцію Д-пантотенат (вітамін В5) — чинить метаболічну дію. Пантотенова кислота входить до складу коензиму А, відіграє важливу роль у процесах ацетилування та окислення, бере участь у вуглеводному і ліпідному обміні, у синтезі ацетилхоліну і стероїдних гормонів.
1 капсула  Гепатомуніл: 0,002 г лізату, кальцію пантотенату — 0,030 г, кислоти аскабінової — 0,050 г, мікрокристалічну целюлозу — як наповнювач. Рекомендовано вживати по 1 капсулі тричі на день. Термін споживання: до 4-5 тижнів.

Біосевен Лакто® - точність та баланс.

З метою нормалізації складу кишкової мікрофлори та для підтримки здоров’я кишечника застосовують пробіотики. Важливими умовами вибору є штами пробіотичних культур, що містить дієтична добавка, спрямованість їх впливу, розумна кількість (адже занадто багато — не завжди добре), а головне — їх виживаність і здатність швидко відновити нормальну кишкову флору.
 
Біосевен Лакто® відповідає всім цим умовам.

Склад: 5 доз ліофілізат-пробіотичних бактерій: Lactobacillus acidophilus шт. LA 009/14, Lactobacillus plantarum шт. 8Р-А3, Lactobacillus delbrueckii subsp. Bulgaricus шт. 9702, Lactobacillus fermentum шт. 90-ТС, Lactobacillus rhamnosus шт. LR 006/14, Streptococcus thermophilus шт. ST 010/19, Bifidobacterium bifidum шт. Пребіотикинатуральногопоходження: інулінілактулоза. Завдяки наявності пребіотиків пробіотичні культури отримують необхідне живлення для того, щоб заселити стінки кишківника.

Біосевен Лакто®
 збагачує, відновлює і підтримує нормальну мікрофлору в шлунково-кишковому тракті; допомагає функціонуванню травної системи і виведенню токсинів з організму; сприяє пригніченню росту і розвитку патогенних мікроорганізмів.

Застосування Біосевен Лакто® рекомендовано внаслідок кишкових інфекцій бактеріального та вірусного походження, функціональних розладів кишківника (діарея, закреп); після антибіотикотерапії, при послабленому імунітету, порушенні обміну речовин, алергічних проявах тощо.

Спосіб вживання: дорослим і дітям старше 12 років — по 1-2 капсули, дітям у віці від 3 років — по 1 капсулі на добу за 30 хвилин до прийому їжі.

Ефект спостерігається до кінця першого тижня прийому.

Гепатомуніл®
 та Біосевен Лакто® від Фармацевтичної компанії Ензифарм — натуральна допомога печінці та кишківнику!

Данный материал публикуется на условиях договора на размещение рекламных материалов. Ответственность за достоверность содержания несут авторы статейных материалов. Редакция портала "Здоров-инфо" не несет ответственности за достоверность содержания статей, суждения и мнения авторов.

Медична платформа

Медичні меблі в ITMED