Перевозка больных

Лікування акне

Лікування акнеАкне є дуже поширеною проблемою. Зазвичай це спричинено гормональними змінами, стресом або неправильним доглядом за шкірою.

Акне — це хвороба шкіри, яка характеризується появою запальних пухирчастих висипань на обличчі, шиї, спині та грудях. Воно розвивається в результаті збільшення продукції себуму шкірними залозами, який забиває пори шкіри та сприяє розвитку запалення. Найчастіше акне зустрічається саме у підлітків. Тоді в організмі відбуваються значні гормональні зміни та суттєво збільшується секреція себуму.
 
Лікування акне у підлітків, як і у дорослих, відбувається за допомогою підбору спеціальних засобів з догляду за шкірою, зміни раціону та вживання великої кількості води, овочів та фруктів, багатих вітамінами.
 
Варто звернутися до лікаря, якщо захворювання супроводжується такими симптомами:
  • ви використовуєте засоби з догляду за шкірою та після декількох місяців не спостерігається покращення;
  • акне супроводжується болем, дискомфортом або запаленням;
  • акне з'явилося після початку нового лікування або приймання нових лікарських засобів;
  • акне охоплює великі ділянки шкіри, наприклад всю спину чи груди.
Після первинного огляду лікар призначає лікування акне, яке залежатиме від тяжкості хвороби, її типу та анамнезу пацієнта. Зазвичай дерматологи призначають декілька груп медикаментів та проведення ексфоліації. Але клініка Резонанс пропонує замінити це за допомогою спрощеної схеми терапії акне.
 
Лікарі клініки Резонанс використовують власну унікальну технологію лікування, яку практикують понад 42 роки. Окрім високої ефективності, лікування є універсальним та дистанційним — воно може бути призначене пацієнтові, який знаходиться в будь-якій точці землі.
 
Тож хоч акне лікуванняу клініці Резонанс займатиме триваліший проміжок часу, воно буде набагато ефективнішим. Адже це спеціальне хрономедичне лікування, яке передбачає приймання композицій лікарських трав у чітко визначених дозах і в точно визначений час (з точністю до хвилин). 

Данный материал публикуется на условиях договора на размещение рекламных материалов. Ответственность за достоверность содержания несут авторы статейных материалов. Редакция портала "Здоров-инфо" не несет ответственности за достоверность содержания статей, суждения и мнения авторов.

Медична платформа

Медичні меблі в ITMED