Перевозка больных

Медичне обладнання в ITMED

Щорічна «лабораторна» виставка LABCompIEX – наука і бізнес під одним дахом ЕкспоПлази (ФОТО)

17-19 жовтня у Києві на території ВЦ «КиївЕкспоПлаза» проходила XIМіжнародна виставка LABCompIEX, організована НАН України та компанією LMTза підтримки уряду України та бізнес-асоціацій. Заходи були розділені на чотири тематичні напрямки: аналітичне обладнання, лабораторні технології, біотехнології, лабораторна медицина.

LABCompIEX традиційно орієнтована на промисловців, представників науково-дослідних та клініко-діагностичних закладів, яким пропонують своє обладнання, технології і послуги провідні виробники в сфері оснащення лабораторій. Науково-практична програма виставки привернула увагу фахівців сфери харчової промисловості, агробізнесу, фармакології, ветеринарії,стандартизації і метрології, хімічної промисловості. А також академічні круги, науковців, провідні вищі країни і медійників.

Захід охоплював тематичні напрямки від загально лабораторного обладнання, техніки, інструментів, проектування і модернізації лабораторій, їх автоматизації і розробки спеціального програмного забезпечення до витратних матеріалів, реагентів і спецодягу. Окремо був виділений напрямок лабораторної медицини, який стосувався кола питань від технічного забезпечення медичних закладів до сертифікації клінічних лабораторій.
Під час виставки працювали семінари, майстер-класи і круглі столи з питань фундаментальних і прикладних досліджень, майбутньому розвитку лабораторної галузі. Також під час LABCompIEX діяла Українська лабораторна школа – проект, в рамках якого учасники отримували практичні знання на навики досліджень на діючому сучасному обладнанні.

За інформацією організаторів, виставка зібрала більше сотні компаній-учасниць та експонентів, як вітчизняних так і світового рівня.


Медична платформа

Медичні меблі в ITMED