Перевозка больных

Медичне обладнання в ITMED

Безперервна освіта лікарів — вимога часу!

Безперервна освіта лікарів — вимога часу!Понад 1000 спеціалістів галузі охорони здоров’я вже зареєструвалися на науково-практичні заходи VI Міжнародного медичного конгресу*!
 
Приєднуйтеся до колег та БЕЗКОШТОВНО підвищуйте кваліфікацію у форматі живого спілкування з провідними українськими й зарубіжними експертами медичної науки і практики!
 
Конгрес є науково-практичною базою найбільш масштабної та авторитетної в Україні події у сфері охорони здоров’я —VIІІ Міжнародного медичного форуму.
 
Керівники і власники закладів охорони здоров’я всіх форм власності, лікарі понад 100 спеціальностей зможуть обрати цікавий для себе захід в програмі Конгресу, що охоплює понад 70 науково-практичних заходів (конференцій, симпозіумів, майстер-класів, круглих столів)
 
Щоб стати слухачем заходів Конгресу, виконайте 5 ПРОСТИХ КРОКІВ:
 
Крок1: оберіть напрям Конгресув програмі;
Крок 2: оберіть захід та зареєструйтеся на нього;
Крок 3: чекайте на запрошення, що прийде на електронну пошту, вказану при реєстрації;
Крок 4: роздрукуйте запрошення;
Крок 5: прийдіть із роздрукованим запрошенням на Форум (25-27 квітня 2017 року) та обміняйте його на бейдж відвідувача на стійці реєстрації.
 
Ознайомитися з програмою Конгресу та зареєструватися на обраний захід 
* Конгрес вноситься до «Реєстру з'їздів, конгресів, симпозіумів та науково-практичних конференцій». Учасники науково-практичних заходів Конгресів отримають СЕРТИФІКАТИ про підвищення кваліфікації.

Медична платформа

Медичні меблі в ITMED