Перевозка больных

Медичне обладнання в ITMED

Забезпечення максимально можливого підвищення зарплат середнього медперсоналу: коментарі глави РНБО

Забезпечення максимально можливого підвищення зарплат середнього медперсоналу: коментарі глави РНБО Президент України Володимир Зеленський на засіданні Ради національної безпеки й оборони в п'ятницю поставив завдання забезпечити максимально можливе підвищення заробітних плат середнього медичного персоналу. Про це повідомив секретар РНБО Олексій Данилов. 

 "Данилов зазначив, що подальші заходи щодо реформування системи охорони здоров'я повинні бути сконцентровані на коригуванні реформи з урахуванням пріоритетності розв'язання проблемних питань, які виявила ситуація з поширенням пандемії COVID-19. За словами А. Данилова, президент України також поставив завдання забезпечити "максимально можливе збільшення заробітної плати середнього медичного персоналу", - повідомляє пресслужба РНБО за підсумками виїзного засідання в Краматорську. 
 
Відзначається, що на засіданні було розглянуто питання про стан національної системи охорони здоров'я та невідкладні заходи щодо забезпечення громадян України медичною допомогою, і прийнято відповідне рішення.

Медична платформа

Медичні меблі в ITMED