Перевозка больных

Медичне обладнання в ITMED

Створення наглядової ради держпідприємства “Медичні закупівлі”: деталі

Створення наглядової ради держпідприємства “Медичні закупівлі”: деталіМіністр охорони здоров'я Максим Степанов підписав наказ про затвердження наглядової ради державного підприємства "Медичні закупівлі України", повідомляє пресслужба Міністерства охорони здоров'я.
 
Також у МОЗ зазначають, що до складу комісії з конкурсного відбору незалежних членів наглядової ради увійшли представники міжнародних фінансових організацій, дипломатичних установ, професійні консультанти з відбору персоналу, з правом дорадчого голосу для забезпечення максимальної прозорості процедури. 
 
Загалом до участі у конкурсі подали документи 52 кандидати. Усі, хто був допущений до конкурсу, мали можливість пройти співбесіду та надати свої пропозиції щодо стратегії розвитку ДП “Медичні закупівлі України” на найближчі 3 роки й ролі наглядової ради в досягненні запланованих результатів. До співбесід мали змогу долучитися зацікавлені народні депутати у якості спостерігачів.
 
За результатами засідання комісії визначили п’ять переможців. З незалежними членами наглядової ради, а також представниками держави у складі наглядової ради ДП “Медичні закупівлі”  підпише  відповідні договори. 

Медична платформа

Медичні меблі в ITMED