Перевозка больных

Медичне обладнання в ITMED

Створення наглядових рад медичних закладів: деталі

Створення наглядових рад медичних закладів: деталіМОЗ України закликало місцеву владу створити наглядові ради медичних закладів.
 
Міністерство охорони здоров'я України звернулося до обласних і місцевих рад регіонів із проханням створити наглядові ради медзакладів, повідомила заступник міністра охорони здоров'я Ірина Микичак під час пресбрифінгу в Києві в понеділок.
 
"Однією з форм зовнішнього контролю якості надання меддопомоги є функціонування та забезпечення роботи наглядових рад медзакладів. Медзаклади також можуть створювати опікунські ради. (...) МОЗ звернулося до органів місцевого самоврядування з пропозицією невідкладно створити такі наглядові ради, що дасть змогу аналізувати роботу медзакладів, надавати їм допомогу та здійснювати зовнішній контроль за організацією надання меддопомоги", - сказала вона.
 
Микичак додала, що міністерство здійснило моніторинг створення таких наглядових рад у регіонах. 
 
"МОЗ провело моніторинг створення наглядових і опікунських рад комунальних медзакладів. Наразі в регіонах невеликий відсоток обласної та місцевої влади створив такі наглядові ради", - додала заступник міністра.

Медична платформа

Медичні меблі в ITMED