Перевозка больных

Медичне обладнання в ITMED

Чи можливо проводити вакцинацію проти COVID-19 у приватних клініках?

Чи можливо проводити вакцинацію проти COVID-19 у приватних клініках?За словами міністра охорони здоров'я Максима Степанова, на сьогодні жодної пропозиції щодо подачі документів про завезення вакцин на приватний ринок до Міністерства охорони здоров'я не надходило.
У МОЗ готові максимально допомогти будь-якому завезенню на комерційний ринок вакцин від коронавірусу, а також в максимально стислий термін погодити всі необхідні документи.
 
"Моя позиція незмінна. Ми чекаємо, ми готові максимально допомогти будь-якому завезенню на комерційний ринок вакцин від коронавірусу, які зареєстровані в нашій країні", - сказав він.
 
Степанов стверджує, що нині жодної пропозиції щодо подачі документів щодо завезення на приватний ринок до Міністерства охорони здоров'я не надходило.
 
"Я неодноразово звертався і зараз звертаюсь. У всіх, у кого є можливість завезти вакцину на приватний ринок, будь ласка, ми в максимально стислий термін погодимо всі документи щодо використання вакцин на території України", - додав міністр. 

Медична платформа

Медичні меблі в ITMED