Перевозка больных

Медичне обладнання в ITMED

Самостійний виклик мобільної бригади для тестування на коронавірус: подробиці

Самостійний виклик мобільної бригади для тестування на коронавірус: подробиціУ профільному міністерстві зазначають, що пішли на нововведення заради зручності пацієнтів. 
Всеукраїнський контакт-центр Міністерства охорони здоров’я України із протидії поширенню гострої респіраторної хвороби COVID-19 вдосконалюється новими послугами. Зокрема, сьогодні, 26 листопада у тестовому режимі буде додана функція залишення запиту на виїзд мобільної бригади. 
 
Про це під час брифінгу повідомив Міністр охорони здоров’я Максим Степанов.

 
“26 листопада ми запускаємо можливість залишити запит на виїзд мобільної бригади в тестовому режимі. У подальшому - на постійній основі”, - зазначив очільник МОЗ. 
 
За його словами, для цього було сконтактовано з усіма закладами охорони здоров'я. Зокрема, заклади визначили відповідальних осіб, щоб дуже швидко можна було передати їм запит на виклик мобільної бригади. Окрім того, незабаром через контакт-центр планується запустити можливість консультації з сімейними лікарями. 
 
"Через велике навантаження на сімейних лікарів ми почали новий набір лікарів, які зможуть надавати консультації через контакт-центр. Я думаю, що скоро все завершимо, і будь-яка людина зможе отримувати таким чином консультацію сімейного лікаря”, - підкреслив Міністр.
 
Зазначимо, що у випадку, якщо у пацієнта немає укладеної декларації з лікарем первинної ланки потрібно зателефонувати на регіональну телефонну “гарячу лінію” з питань COVID-19 за номером 0-800-60-20-19.

Медична платформа

Медичні меблі в ITMED