Перевозка больных

Медичне обладнання в ITMED

Трансформація глобального здоров’я – тема Всесвітнього дня фармацевта цього року

Трансформація глобального здоров’я – тема Всесвітнього дня фармацевта цього року25 вересня відзначається Всесвітній день фармацевта. Щороку Міжнародна фармацевтична федерація (FIP) обирає тему для цього дня, актуальну у поточному році. Цього року темою Всесвітнього дня фармацевта стала «Трансформація глобального здоров’я», що особливо актуально на фоні боротьби з пандемією COVID-19.

Доступ до ефективних, якісних і безпечних ліків дуже важливий. Крім того, величезне значення має процес розроблення та виготовлення вакцин, проведення різноманітних аналізів, тестувань. Тож роль фармацевтичної галузі на сьогодні у світі важко переоцінити. 

Фармацевт – це одна з ключових професій у галузі охорони здоров’я. Наразі фармацевти з усього світу працюють над розробленням вакцини та ліків проти COVID-19. Також величезна роль фармацевтичної галузі у ранньому виявленні та своєчасному початку лікування різних недуг, зокрема і COVID-19.

Весь світ 25 вересня вітає працівників фармацевтичної галузі з професійним святом. Дякує їм за роботу та сподівається на позитивний вплив фармацевтики на здоров’я та добробут людей. Пандемія COVID-19 продемонструвала, що в медичних системах багатьох країн світу існує чимало проблем. Тож трансформація глобального здоров’я наразі актуальна як ніколи.

Автор: Ольга Купріянова


Медична платформа

Медичні меблі в ITMED