Перевозка больных

Медичне обладнання в ITMED

До червоної зони потрапило 14 районів та міст України – МОЗ

До червоної зони потрапило 14 районів та міст України – МОЗ1 вересня 2020 року у червоній зоні щодо епідеміологічної ситуації з приводу COVID-19 в Україні буде знаходитися 14 районів та міст України. Нагадаємо, тиждень тому до червоної зони потрапило 37 адміністративно-територіальних одиниць, тож наразі їх число значно менше.

Рішення про віднесення міст та районів до червоної зони було прийнято на щотижневому засіданні Державної комісії з питань ТЕБ та НС. Отже, відтепер суворі карантинні обмеження мають бути введені у чотирьох адміністративно-територіальних одиницях Тернопільської області, двох адміністративно-територіальних одиницях Львівської, Хмельницької, Чернівецької та Чернігівської областей та в одній адміністративно-територіальній одиниці у Закарпатській та Черкаській областях.

Місто Київ залишається у помаранчевій зоні. До неї усього по Україні потрапило 85 районів та міст. У жовтій зоні з 21 вересня 2020 року увесь наступний тиждень будуть перебувати 236 адміністративно-територіальні одиниці країни.

Станом на цей час найбільш інтенсивно, за даними МОЗ, COVID-19 розповсюджується у місті Бережани Тернопільської області. Тут показник захворюваності у 7 разів вищий, ніж у середньому по країні.

Автор: Ольга Купріянова

Медична платформа

Медичні меблі в ITMED