Перевозка больных

Медичне обладнання в ITMED

Потреба у грошах для протидії пандемії COVID-19 є, але вона цілком контрольована – Володимир Зеленський

Потреба у грошах для протидії пандемії COVID-19 є, але вона цілком контрольована – Володимир ЗеленськийПрезидент України Володимир Зеленський під час робочої поїздки на Житомирщину заявив, що потреба у коштах для боротьби з COVID-19 в Україні існує, але вона є цілком контрольованою. Особливих проблем з фінансами Фонду протидії коронавірусу поки немає, принаймні за інформацією пана Зеленського.

Прокоментував пан Президент і ситуацію, коли з Фонду боротьби з коронавірусом використовувалися кошти на інші потреби, наприклад, на будівництво доріг. За словами Володимира Зеленського, ці дороги ведуть до лікарень, приймальних відділень, тож опосередковано зв’язок між ними та COVID-19 існує. До того ж, Уряд має право перерозподіляти кошти між фондами та програмами за потреби.

У лікарнях країни триває підготовка до зростання кількості пацієнтів з COVID-19, оскільки захворюваність в Україні лише наростає, наголосив пан Президент. Існують проблеми з кількістю ліжок в медичних закладах. За інформацією від Володимира Зеленського, зараз лікарні переважно оснащені необхідним обладнанням для надання допомоги пацієнтам з COVID-19. В першу чергу, мова йде про кисневу терапію.

Автор: Ольга Купріянова

Медична платформа

Медичні меблі в ITMED