Перевозка больных

Медичне обладнання в ITMED

В Україні стартувала online-школа психічного здоров'я

В Україні стартувала online-школа психічного здоров'я9 вересня 2020 року в Україні стартувала Весняна школа психічного здоров’я. Вона мала розпочати свою роботу ще навесні 2020 року (звідси й назва), проте її старт затримався через пандемію СOVID-19.

Це онлайн-курс, який запрацював в рамках проєкту «Психічне здоров’я для України». Мета створення курсу – надання усім, хто цього потребує, знань та практичних навичко щодо надання послуг у сфері психічного здоров’я.
 
Весняна школа психічного здоров’я може бути цікавою для психіатрів, психотерапевтів, соціальних працівників, представників територіальних громад, громадських організацій, органів охорони здоров’я, медичних працівників. Найбільш нова та актуальна інформація, яка стосується психічного здоров’я, перекладена для Весняної школи українською мовою. Курс включає в себе 12 навчальних модулів, 14 годин матеріалів, виступи 16 міжнародних спікерів. Більш детальну інформацію про Весняну школу психічного здоров’я можна дізнатися за наступним посиланням.

Дана Школа покликана дати відповідь на такі запитання, як: чому і яким чином варто дбати про своє психічне здоров’я, які психічні розлади і як саме впливають на економічне та соціальне життя людей, куди саме варто звертатися за допомогою у вашому населенному пункті у разі виникнення підозри на проблеми психічного здоров’я?

Автор: Ольга Купріянова

Медична платформа

Медичні меблі в ITMED