Перевозка больных

Медичне обладнання в ITMED

З початку навчального року на самоізоляції опинилося близько 5 тисяч школярів та вчителів – Степанов

З початку навчального року на самоізоляції опинилося близько 5 тисяч школярів та вчителів – СтепановЗ моменту початку нового навчального року на вимушеній самоізоляції через зараження COVID-19 або контакт з хворими опинилося більше 5 тисяч учнів та вчителів. Тимчасово припинили навчання 115 класів по всій країні. Дана інформація актуальна станом на 9 вересня поточного року, її в ефірі телевізійної програми «Сніданок з 1+1» озвучив міністр охорони здоров’я України Максим Степанов.

Усього з 1 вересня на COVID-19, за даними пана міністра, захворіло 168 учнів та 130 вчителів. Решта перебували з ними в контакті і мусять відбути вдома 14 днів самоізоляції. Максим Степанов закликає всіх українців зробити максимум, аби кількість хворих учасників навчального процесу не зростала в геометричній прогресії. Для цього, на думку пана міністра, слід неухильно дотримуватися усіх рекомендацій МОЗ щодо організації безпечного навчального процесу.

Нагадаємо, що якщо хоча б у 1 учня з класу виявили COVID-19, усі його однокласники мусять дотримуватися режиму двотижневої самоізоляції вдома. З 1 вересня 2020 року батьки не допускаються всередину шкіл. Під час пересування коридорами школи учні, крім школярів початкової школи (1-4 класи), повинні ходити в масках. Наголошується на важливості частого миття рук з милом, використання антисептиків, провітрювання класів на перервах та дотримання соціальної дистанції, коли це можливо.

Автор: Ольга Купріянова

Медична платформа

Медичні меблі в ITMED