Перевозка больных

Медичне обладнання в ITMED

Україна на 36 місці в світі за кількістю випадків COVID-19 - Віктор Ляшко

Україна на 36 місці в світі за кількістю випадків COVID-19 - Віктор ЛяшкоУкраїна знаходиться на 36-му місці в світі і на 10-му в Європі за кількістю лабораторно підтверджених випадків коронавірусної інфекції COVID-19. Про це повідомив головний санітарний лікар країни Віктор Ляшко під час інтерв'ю «Українському радіо».

Віктор Ляшко зазначив, що в нашій країні поки що спостерігається порівняно помірна і контрольована системою охорони здоров'я ситуація з захворюваність COVID-19. І хоча щодня фіксується багато нових випадків COVID-19, але і видужувати люди почали активно. Смертність від COVID-19 в Україні на сьогодні близько 2,5%, що є кращим показником, ніж у багатьох країнах Європи та світу.

Також пан Ляшко зазначив, що поки залишається неясно, як Китай з його великою густотою населення зміг так швидко впоратися з епідемією COVID-19. Поки для всього світу це залишається загадкою.

На сьогодні найбільше хворих на COVID-19 в США - це близько 4 мільйонів осіб. За ними йдуть Бразилія, Індія, Росія. В Україні станом на 24 липня 2020 року зафіксовано 62823 випадки COVID-19, більше як половина з цього числа пацієнтів, а саме 34886 чоловік, видужали. 1571 людина в нашій країні, на жаль, померла від COVID-19.

Автор: Ольга Купріянова

Медична платформа

Медичні меблі в ITMED