Перевозка больных

Медичне обладнання в ITMED

Червоний Хрест підтримує 100 опорних лікарень України, які лікують хворих з COVID-19

Червоний Хрест підтримує 100 опорних лікарень України, які лікують хворих з COVID-19Червоний Хрест допомагає лікарням України, які обрали в якості опорних в боротьбі з коронавірусною інфекцією COVID-19. Всього на допомогу Червоного Хреста можуть розраховувати 100 лікарень. Все завдяки спільному проекту даної організації та мережі супермаркетів побутової техніки та електроніки «Ельдорадо», яка працює на території нашої країни.

Лікарні в рамках даного проекту забезпечуються наборами побутової техніки: холодильниками, пральними машинами, мікрохвильовими печами, чайниками і ноутбуками.

Така допомога дуже важлива для лікарень, в яких лікують пацієнтів з COVID-19. Адже медикам часто доводиться працювати по кілька змін підряд, не маючи можливості залишити важких пацієнтів. Побутова техніка дозволить зробити перебування медичного персоналу в лікарні комфортнішим, а їх працю - ефективнішою. Адже людина, яка не може задовольнити свої базові потреби, не може повноцінно працювати.

Червоний Хрест України відповідає за логістику проекту: доставляє техніку в обрані 100 лікарень країни. В організації зазначають, що піклуватися про безпеку лікарів і медсестер, які лікують хворих з COVID-19, дуже важливо. Однак не менш важливо подумати про забезпечення нормальних умов їх праці.

Автор: Ольга Купріянова

Медична платформа

Медичні меблі в ITMED