Перевозка больных

Медичне обладнання в ITMED

Всесвітня організація охорони здоров'я створює свою академію

Всесвітня організація охорони здоров'я створює свою академіюФранція виділить 100 мільйонів доларів на створення Академії ВООЗ. Таку інформацію повідомляє сайт Всесвітньої організації охорони здоров'я. Академія ВООЗ повинна стати найбільш інноваційною і великої платформою безперервного навчання в сфері світової охорони здоров'я.

Академію вирішили створити для того, щоб у великої кількості людей в усьому світі з'явилася можливість отримати навчання з різних питань охорони здоров'я в головному відділенні академії в Ліоні, а також в одному з її 6-ти філій. Освіту в Академії ВООЗ зможуть отримати підприємці, керівники, співробітники ВООЗ, дослідники, представники найрізноманітніших професій. Там будуть представлені інноваційні багатомовні програми, буде передбачена як очна, так і заочна форми навчання, буде функціонувати навчально-тренувальний центр з моделювання різних надзвичайних подій, пов'язаних з медициною.

За словами Генерального директора ВООЗ доктора Тедроса Адханома Гебрейесуса, Академія надасть великій кількості людей з різних країн доступ до новітніх відкриттів, наукових даних, прогресивних методів лікування. З її допомогою планується забезпечити доступ до послуг охорони здоров'я ще 1 мільярду людей у світі.

Терміни будівництва і відкриття Академії ВООЗ поки не оголошуються. Можливо, крім Франції уряди інших країн зможуть виділити кошти на фінансування Академії ВООЗ.

Автор: Ольга Купріянова

Медична платформа

Медичні меблі в ITMED