Перевозка больных

Медичне обладнання в ITMED

Свято спорту, здоров'я та довголіття для людей похилого віку відбулося у Києві

Свято спорту, здоров'я та довголіття для людей похилого віку відбулося у КиєвіУ Києві біля НСК «Олімпійський» відбувся масштабний захід з метою підвищення рівня поінформованості суспільства щодо активного довголіття, якості життя та профілактики захворювань в похилому віці . Захід відбувся за ініціативи Центру громадського здоров’я України та фінансової підтримки Міністерства Молоді та спорту України у тісній співпраці з партнерами.

Усі охочі отримали багато корисної інформації та поради експертів з фізичної активності та здорового харчування, проконсультувалися з сімейним лікарем, отримали детальну інформацію про програму «Доступні ліки» та багато іншого. Долучилися та підтримали тренування з олімпійськими чемпіонами (І. Кваша, О. Абраменком та Ю. Прокопчук) не тільки гості похилого віку, а й багато молоді.

«Сучасні люди похилого віку все частіше прагнуть вести активне життя, в тому числі, зміцнюючи своє здоров’я заняттями спортом та потребують більше інформації та підтримки щодо корисних звичок», — зауважив заступник генерального директора ЦГЗ Владислав Збанацький.

Здоровий спосіб життя, корисні звички та позитивні емоції - найкраща профілактика хвороб та секрет довголіття! Коли змінюємо себе - змінюємо світ!

Фахівці Центру громадського здоров'я України підготували 6 простих порад, яких важливо дотримуватися, щоб бути здоровим та жити довше:
  • Життя без шкідливих звичок є запорукою повноцінного здоров'я в старості. Відмовитись від ризикованих форм поведінки в цілях зміцнення здоров’я майже ніколи не буває пізно. 
  • Регулярна фізична активність сприяє покращенню якості життя, попереджає багато хвороб та зміцнює психологічно.
  • Збалансоване харчування, без переїдань. Від того, що і як ви їсте, залежить стан вашого здоров’я і тривалість життя.
  • Не нервуйте. Літні люди зазвичай приймають близько до серця проблеми. Знайдіть спосіб, який дозволить управляти вашим стресом: йога, фізичні навантаження, медитація.
  • Турбуйтесь про своє здоров’я та вчасно відвідуйте лікаря. Своєчасні медогляди зроблять життя більш безпечним і комфортним. Хвороби краще попереджати, ніж лікувати.
  • Соціальна активність. Контактуйте. Регулярний контакт з своїми друзями і близькими - ключ до того, щоб уникнути депресії, яка може привести до ранньої смерті.
Джерело: phc.org.ua 

Медична платформа

Медичні меблі в ITMED