Перевозка больных

Медичне обладнання в ITMED

Медична реформа: місія нездійсненна?

7 листопада в готелі «Київ» зібрались народні депутати та експерти для того, щоб знайти відповідь на запитання, якою має бути медична реформа в Україні, і коли громадяни отримають якісну та доступну медицину.
 
Серед перших спікерів, які обговорюють медичну реформу, — народний депутат Ольга Богомолець та доктор медичних наук Лідія Буцька. Ольга Богомолець зробила акцент на тому, що без розвитку економіки і подолання корупції неможливо втілити медичну реформу. Лідія Буцька розповіла про медичне забезпечення за кордоном. На її думку, хоч серед найкращих моделей називають моделі Німеччини чи Італії, однак кожна країна має свої особливості, тому скопіювати досвід не вийде.
 
Серед спікерів протягом дня також будуть виступати Андрій Доценко, організатор та засновник «Фундації інноваційного лідерства», народний депутат Сергій Мельничук, експерти, благодійники та медики Лариса Лавренюк, Ігор Найда, Костянтин Надутий, Олег Панасенко, Валентина Маркевич, Василь Апасов та інші.
 
Слідкуйте за прямою трансляцією в мережі Фейсбук на сторінці Фундації інноваційного лідерства https://www.facebook.com/fil.com.ua/videos/2118647524833524/

Більше новин в процесі дискусії.

Медична платформа

Медичні меблі в ITMED