Перевозка больных

Медичне обладнання в ITMED

Підприємство «Електронне здоров’я», яке безпосередньо впливає на систему eHealth, отримало керівника

Новий директор ДП "Електронне здоров'я"Для вибору керівника 15 березня 2017 року було організовано відкритий конкурc. Спостерігачами виступали представники бізнесу та громадськості.
Загалом було подано 17 заявок, з яких 9 кандидатів вибрано на безпосереднє змагання в конкурсі. Учасники презентували свій погляд на розвиток електронної системи охорони здоров’я та, зокрема, на розвиток державного підприємства. Переможцем став Денис Мацуй.



Він має великий досвід роботи в розробці та впровадженні складних ІТ-проектів, а також в підборі моделей бізнесу для операційних, фінансових та юридичних проектів. Про це повідомляє міністерство охорони здоров’я України. Також Денис Мацуй – спеціаліст в організаційному та стратегічному управлінні, керуванні проектів, старту нових послуг і продуктів та в стратегії планування.

Наразі головна задача ДП «Електронне здоров’я» - подальша розробка і впровадження електронної системи охорони здоров’я eHealth. Вона виступає ключовим елементом в медичній реформі фінансування системи охорони здоров’я.

Заступник міністра охорони здоров’я Павло Ковтонюк відзначив, що конкурс проводився в атмосфері напруженої конкуренції, комісії було нелегко прийняти рішення. Він зазначив також, що дуже хороша тенденція, що на державну службу йдуть досвідчені і талановиті управлінці.

Роль державного підприємства – розвивати систему, співпрацювати з МОЗ, НСЗУ (Національна служба здоров’я України), розробниками та представниками МІСів, громадськими організаціями та засобами масової інформації. 


Автор: Инна Зарицкая
© Медицинский портал Здоров-Инфо
При использовании материалов статьи активная гиперссылка на zdorov-info.com.ua обязательна

Медична платформа

Медичні меблі в ITMED