Перевозка больных

Медичне обладнання в ITMED

Підкріплення для прифронтової медицини: лікарні отримали нове сучасне обладнання

Підкріплення для прифронтової медицини: медики отримали нове сучасне обладнанняПеред Новим роком компанія «Інформаційні технології в медицині» (ITMED) здійснила крупну поставку медичного обладнання, меблів та витратних матеріалів в 6 населених пунктів на сході країни, які знаходяться на кордоні з зоною АТО. Фінансування для придбання цього обладнання здійснювалося за рахунок міжнародної донорської допомоги.

Всього було поставлено товару на суму понад 300 тисяч гривень, 2 п'ятитонні машини були повністю завантажені. Акцент було зроблено на укомплектуванні сімейних амбулаторій, в яких ведеться первинний прийом населення. Отже, до складу поставки входило:
  • акушерське обладнання: гінекологічні крісла, інструментарій, світильники і тощо;
  • стерилізаційне обладнання;
  • меблі для амбулаторій;
  • холодильники для лабораторій;
  • столики для інструментарію;
  • ростоміри;
  • ваги.
ВсеПідкріплення для прифронтової медицини: медики отримали нове сучасне обладнання це доставили в наступні населенні пункти Донецької області:
  1. Світлодарськ;
  2. Красногорівка;
  3. Верхньоторецьке;
  4. Північне;
  5. Миронівка;
  6. Степове.
Підкріплення для прифронтової медицини: медики отримали нове сучасне обладнанняУ медичних установах доставлене обладнання зустріли з натхненням і неприхованою радістю, адже практично жодна амбулаторія не була нормально оснащена в цьому регіоні. На сьогодні в цих медичних закладах є багато пацієнтів, в основному це малозабезпечена населення, яке не мало змоги виїхати з проблемної зони. Йдеться про пенсіонерів, багатодітні сім'ї, людей з обмеженими фізичними можливостями. Тепер всім їм буде набагато простіше надавати допомогу.

Подібні поставки – це без перебільшення відкриття другого дихання для надання медичної допомоги в прифронтовому регіоні. Їх значення неможливо переоцінити. Завдяки цьому люди розуміють, що про них пам'ятають і піклуються, вони не відчувають себе покинутими, нікому не потрібними, можуть сподіватися на краще майбутнє. ITMED і надалі сподівається співпрацювати з міжнародними донорами, щоб здійснити ще не одну таку поставку.

Автор: Ольга Купріянова
© Медичний портал Здоров-Інфо 
При використанні матеріалів статті активне гіперпосилання на zdorov-info.com.ua обов'язкове

Медична платформа

Медичні меблі в ITMED