Перевозка больных

Новий метод лікування аденоми простати в приватній клініці "Конфратернітет"

novyj-metod-lecheniya-adenomy-prostaty-v-chastnoj-klinike-„konfraternitet“Приватна клініка «Конфратернітет» на даний час є єдиною приватною клінікою в Австрії, яка пропонує ощадну альтернативу звичайній хірургії простати. Емболізація артерій простати - це новий ендоваскулярний метод, який уролог професор Маркус Марграйтер практикує спільно з інтервенційним радіологом професором Флоріаном Вольфом.
За статистикою кожен третій чоловік у Австрії страждає від доброякісного збільшення передміхурової залози, яку також часто називають доброякісною гіперплазією або аденомою простати. Іноді, але не завжди, пацієнти скаржаться на часте сечовипускання, дисфункції сечового міхура і запалення. Це тільки деякі симптоми, які в будь-якому випадку вимагають консультації з урологом. Якщо медикаментозне лікування не допомагає полегшити симптоми, тоді в більшості випадків постає питання про операцію.

Емболізація артерій простати є мінімально-інвазивною процедурою, яка виконується під місцевою анастезією. Під контролем рентгенівського просвічування в артерію передміхурової залози вводять катетер. Потім найтонший мікрокатетер підводиться до артерій, які забезпечують кровопостачання передміхурової залози. За допомогою мікрокатетерів найдрібніші емболізіруючі частинки проникають в артеріальні судини простати і блокують їх. В результаті чого орган природним чином зменшується. Важливо відзначити, що процедура проходить абсолютно безболісно, ​​пацієнт весь час знаходиться в свідомості. Якщо пацієнт відчуває себе добре, його виписують вже на наступний день.

Експертна команда в складі професора Марграйтера і професора Вольфа відбулася завдяки їх тісному міждисциплінарному співробітництву. Командна робота дуже важлива для обох експертів не тільки під час операційного втручання, а й протягом усього процесу лікування пацієнта.

«Злагоджена міждисциплінарна команда говорить про те, що в приватній клініці «Конфратернітет» є міжнародно визнані експерти, які прагнуть до інновацій і високої якості медичного обслуговування», - коментує медичний директор приватної клініки «Конфратернітет» професор Йоханнес Драх.

Команда Марграйтер / Вольф цим методом успішно вилікували вже сотні чоловіків. Професор Лотар Віке, фахівець в області радіології, був одним з пацієнтів, який довірився експертам і залишився задоволений результатом:

«Як лікар, я знаю, наскільки важлива хороша діагностика, правильно підібране лікування і подальший догляд за пацієнтом. Можу з упевненістю сказати, що емболізація артерій простати істотно полегшує життя чоловікові».

Контакт:

Приватна клініка «Конфратернітет»


E-mail: international@pkj.at

Ми можемо приймати ваші звернення на українській та російській мові!

Данный материал публикуется на условиях договора на размещение рекламных материалов. Ответственность за достоверность содержания несут авторы статейных материалов. Редакция портала "Здоров-инфо" не несет ответственности за достоверность содержания статей, суждения и мнения авторов. 

Медична платформа

Медичні меблі в ITMED