Перевозка больных

Зволоження шкіри: як вибрати оптимальний засіб

Зволоження шкіри - важливий етап при щоденному догляді з обличчям та тілом. Сьогодні на прилавках магазинів є багато зволожуючої косметики, при виборі необхідно обирати ті продукти, які не тільки зволожують, але й відновлюють ліпідний баланс.

Особливості зволожуючих кремів

Незалежно від типу шкіри, крем для обличчя зволожуючий, повинен бути в арсеналі кожної жінки. Від нестачі вологи:

  • на сухій шкірі з'являється почервоніння, лущення;
  • на жирній шкірі з'являються забиті пори, неприємний блиск, запалення;
  • комбінований епідерміс починає лущитися на щоках, тоді як в області губ та носа з'являється жирний блиск;
  • нормальна шкіра втрачає привабливість, поверхня стає нерівною, з'являється відчуття сильної сухості.

Багато косметичних засобів, при зволоженні, порушують ліпідний баланс, в результаті поверхня втрачає велику кількість вологи.

Якісний зволожуючий крем для обличчя повинен містити гідрофіксатори. До них відноситься гіалуронова кислота, компоненти, що відновлюють ліпідний баланс (масла натурального походження, цераміди).

Процес зволоження шкіри обличчя відбувається таким чином:

  • гідрофіксатори живлять клітини шкіри, постачаючи молекули води ззовні, та утримують їх;
  • на поверхні епідермісу утворюється захисний шар, що перешкоджає випаровуванню вологи.

Зволожуючий крем для обличчя: що вибрати?

Ефективність косметичних засобів від французької компанії La Roche-Posay підтверджена клінічними дослідженнями. Висока якість косметики забезпечується унікальним складом. В процесі розробки застосовуються натуральні компоненти, термальна вода. Вона характеризується лікувальними властивостями:

  • живить шкіру вологою на клітинному рівні;
  • розгладжує поверхню;
  • знімає запалення;
  • сприяє загоєнню.

La Roche-Posay зволожуючий крем розробляється в лабораторних умовах, тестується на етапі виробництва. У каталозі представлені засоби для кожного типу шкіри, продукція підходить для щоденного використання, безпечна, не викликає алергії.

Короткий огляд зволожуючих косметичних гам La Roche-Posay

Зберегти красу та молодість шкіри, допоможе серія Hydraphase для інтенсивного зволоження. Гамма представлена продуктами для зволоження та догляду за чутливою, нормальною, комбінованою, проблемною шкірою, в тому числі з сонцезахисними фільтрами SPF 20. Hydraphase интенс - продукт для догляду за шкірою навколо очей, усуває набряклість, зберігає вологу протягом дня.

Гамма Toleriane Sensitive призначена для щоденного догляду за чутливою шкірою, схильною до алергії. Також крем можна використовувати людям з нормальним епідермісом, схильним до алергії, чутливого до водопровідної води, впливу холоду, вітру.

Серія Toleriane Sensitive зменшує чутливість, відновлює та зберігає епідерміс.

Гамма Effaclar призначена для щоденного догляду за жирною шкірою, косметика ефективно знімає запалення, перешкоджає закупорці пір, надає заспокійливу дію.

Детально ознайомитися з характеристиками, властивостями продуктів, відгуками покупців можна на офіційному сайті компанії La Roche-Posay.