Перевозка больных

Медичне обладнання в ITMED

«МедТаксі» допомагає зберігати надію на одужання навіть у тяжко хворих пацієнтів

Служба медичних перевезень Медтаксі транспортувала пацієнтку в комі в ПольщуПонад рік Олеся Полянська знаходиться в комі, за її реабілітацію не хочуть братись ані українські, ані російські і білоруські лікарі. Про біду, що сталася з Олесею, неодноразово писали ЗМІ - завдяки цьому у Польщі знайшовся спеціаліст, готовий взятись за лікування. Він уже зміг вивести з коми двох українок.

На цьому етапі виникла проблема – як і чим перевезти пацієнтку, яка знаходиться в комі, в іншу країну? Сім’я Олесі звернулась до Служби медичних перевезень «МедТаксі». Служба забезпечує всі необхідні умови для перевезення пацієнтів з різними рівнями тяжкості стану здоров’я. «МедТаксі» має 20 років успішного досвіду в сфері перевозок хворих, серед яких і міжнародні перевезення.

Читайте також: Медичне перевезення «МедТаксі»: як травмованого моряка транспортували із Франції в Україну

«МедТаксі» забезпечили успішне перевезення пацієнтки з с. Нові Яриловичі, що на Чернігівщині, до м. Ілава в Польщі. Бригада «МедТаксі» забрала хвору з рідного селища о 12 годині дня та доправила в місце призначення о 4 годині ранку згідно місцевого часу.
На кордоні майже не виникло проблем, українські службовці пропустили без проблем. На польському кордоні бригада «Медтаксі» відповіла на всі стандартні питання і поїздка продовжилась.

Пацієнтку супроводжували мама та чоловік. Вони забезпечили її ретельним доглядом та всім необхідним, відхиляючи пропозиції допомоги зі сторони бригади «Медтаксі». Весь час поїздки у пацієнтки був стабільний стан, без скачків та перепадів.

У Польщі екіпаж служби перевезення хворих зустрів працівник швидкої допомоги. Бригада транспортувала жінку безпосередньо в палату, яка вже була для неї підготовлена. В ній забезпечено всі умови, включаючи спеціальний антипролежневий матрац та ліжко для особи, що супроводжує.

Автор: Інна Зарицька
© Медичний портал Здоров-Інфо
При використанні матеріалів статті активне гіперпосилання на zdorov-info.com.ua обов'язкове

Медична платформа

Медичні меблі в ITMED