Перевозка больных

Медичне обладнання в ITMED

Діджиталізація аптек = нові можливості для українців?

Діджиталізація аптек = нові можливості для українців?Звичайно ж так! Багато українців чекало, коли можновладці дозволять купувати онлайн не тільки їжу та одяг, а ще й ліки. Занадто довго ми йшли до цього рішення.   Багато хто пам’ятає сайти, на яких можна було подивитись наявність ліків в тій чи іншій аптеці, але не купити їх. Адже Кабмін, Верховна Рада та МОЗ України побоювались надавати дозвіл на онлайн-торгівлю медичними препаратами, і ось в чому полягали їх сумніви: кожен препарат має свої умови зберігання. Якщо їх не виконувати, то ліки можуть або втратити свої властивості, або перетворитись на отруту.

Весна 2020 року, разом з пандемією, принесла українцям багато змін у повсякденне життя. Керівництво держави, зважаючи на жорсткий карантин, дозволило купівлю ліків через інтернет, як один із кроків на шляху до самоізоляції населення. Пробний запуск інтернет-аптек показав усі слабкі місця, і дав варіанти розв’язання проблем. 17 вересня Верховна Рада дала офіційний дозвіл на торгівлю ліками через інтернет.

В інтернеті багато підробок та неякісних товарів, чи не буде так само з інтернет-аптеками?

Про покупки в інтернеті сказано багато. Фахівці з онлайн-шопінгу радять замовляти товари тільки у перевірених продавців. Медикаменти – не виняток. На жаль, ще навесні в інтернеті з’явилось безліч свіженьких сайтів з продажу лікарських засобів. Що вони собою представляють та чи можуть гарантувати якість товару – невідомо. Щоб уникнути зайвих проблем, треба замовляти ліки у перевірених роками рітейлерів, які мають багато аптек в офлайні. Таким чином, ви зможете бути впевнені в тому, що ваші пігулки чи ін’єкції не зберігались у підвалі або гаражі, і вам доставили те, що вас вилікує, а не нашкодить. Одним з таких фармбрендів, який заслуговує на довіру, є «Аптека АНЦ».

Сайти аптек досить «недосвідчені», чи не складно робити у них замовлення?

Діджиталізація аптек пройшла  нещодавно, але, не дивлячись на це, багато хто готувався до неї заздалегідь. Так, «Аптека АНЦ» вже давно мала власний сайт, на якому був представлений увесь асортимент товарів, що є в продажу. Крім цього, існувала й аптечна довідка за номером 5900, де можна було отримати консультацію, залишити відгук та зробити попереднє замовлення. Однак, карантин підштовхнув бренд до змін – і у «Аптеки АНЦ» з’явився оновлений сайт зі зручним інтерфейсом, простим пошуком та можливістю замовити ліки в три кліки.  Новий ресурс та довідка 5900 працюють у тандемі.

До того ж, піклуючись про клієнтів, інтернет-аптека під брендом «Аптека АНЦ» розробила новий алгоритм замовлення:
  • Знайти через пошук сайт «АНЦ»;
  • Ввести назву ліків у пошуковий рядок сайту;
  • Натиснути на кнопку «замовити».
Здорово, коли просто робити замовлення! І чудово, що саме досвідчений фармбренд пропонує робити онлайн-покупки так, як зручно клієнту! Отримати замовлення можна трьома способами: у найближчій до вас аптеці,  з доставкою до відділення «Укрпошта» або з доставкою до дверейIPOSTу день замовлення.

В офлайн-аптеках часто проводять акції, а як в інтернеті?

Фармбренд «Аптека АНЦ» проводить акції в аптеках, тому переніс цю традицію й в онлайн. Ті ж самі знижки на сезонні препарати, вітаміни та засоби особистої гігієни для усієї родини діють і в інтернет-аптеці.
Крім того, «Аптека АНЦ» пропонує програму лояльності «Лайк». Це бонуси, які клієнт отримує, коли робить покупки. За кожну покупку аптека нараховує 1 бонус. Накопичені «Лайки» можна використати під час наступних візитів, щоб заощадити в аптеках під брендами «Аптека АНЦ», «Аптека Копійка», «Аптека Шар@».

Умови прості: один «лайк»* = одна гривня. Використовувати бонуси можна будь-коли.

Здорово, коли просто - можна не виходити з дому! Здорово з « Аптека АНЦ»!

Нагадуємо, бренд «Аптека АНЦ» з’явився на українському фармринку у 2000 році. Зараз він запустив оновленийсайт, щоб покупець міг купувати якісні медикаменти як офлайн, так і онлайн.

*Маються на увазі бонуси програми лояльності «Лайк».

Медична платформа

Медичні меблі в ITMED