Перевозка больных

Медичне обладнання в ITMED

Medical Tourism Workshop в Україні, у Києві 03-05 березня 2021 року

Medical Tourism Workshop в Україні, у Києві 03-05 березня 2021 року	Медичний туризм є і залишається одним з легальних шляхів до подорожей. Адже більшість розвинутих країн залишили можливість в’їзду або отримання візи з медичною метою для громадян х інших країн. Також до цього процесу долучилася Україна та приймала іноземних пацієнтів, починаючи з червня 2020 р.  Тому, задля обговорення стратегії збереження, розвитку та промоції туристичної галузі, зокрема медичного та оздоровчого туризму в нових умовах, 03-05 березня 2021 року ГС «Українська Асоціація Медичного Туризму» та «ДокторГео&SPA»  за підтримки Global Healthcare Travel Council організує MedTW,Ukraine - Medical Tourism Workshop в Україні, у Києві.

Тож:
  • Які напрямки медичного туризму в Україні цікавили пацієнтів у складному 2020 році?
  • Які медичні та туристичні перспективи очікуються у 2021 році?
  • Що туристична сфера може запропонувати людству для відновлення здоров’я після пандемії коронавірусу?
  • Як зберегти туристичну індустрію?
  • Кращі практики в медицині, туристичній галузі та медичному туризмі різних країн;
  • Інновації та нові технології в медицині різних країн;
  • Кращі стратегії задля порятунку компаній в сфері туризму, зокрема SPA&Wellness.
Усі ці питання та багато цінних порад від провідних експертів галузі будуть розглянуті на щорічній міжнародній науково-практичній конференції з медичного та оздоровчого туризму в рамках MedTW Medical Tourism Workshop, що відбудеться 3 березня 2021 року в гібридному форматі: онлайн та офлайн з дотриманням усіх протиепідемічних заходів.

Для довідки

У багатьох країнах світу медичний туризм є одним з локомотивів розвитку медичної галузі, стимулює використання нових технологій та інноваційних методів, сприяє залученню інвестицій.

Під час Міжнародної конференції медичного туризму вже заплановані доповіді та підтвердили свою участь гості з країн, де медичний туризм відбувся, як галузь: Китаю, Індії, Німеччини, Австрії, Ізраїлю, Італії, Латвії, Бельгії, Польщі, Туреччини, Чехії та інших.

Цього року ми отримали підтримку Київської Міської Держадміністрації. Вважаємо, що в час активного розвитку туристичної галузі України, участь державних установ у цьому міжнародному заході призведе до збільшення інтересу зі сторони інших держав до в’їзного туризму до України, зокрема  медичного та оздоровчого і до залучення інвестицій в економіку нашої Держави.

 
З повагою, оргкомітет
Контакти для реєстрації:
uamtoffice@gmail.com
+380503301008
+380672960808


Медична платформа

Медичні меблі в ITMED