Перевозка больных

Медичне обладнання в ITMED

Замовлення ліків онлайн – діджиталізація фармбрендів в дії

Замовлення ліків онлайн – діджиталізація фармбрендів в діїЩе декілька років тому нам вважалося, що далеко не всі сфери життя можна перенести в інтернет. Онлайн торгівля, проте, ширилася, займаючи своє місце у повсякденному житті українців. Але далеко не все було доступно для купівлі онлайн.  Одяг та техніка, замовлення їжі – майже все стало доступним не виходячи з дому. Та за ліками, як і раніше, доводилось ходити до аптек, адже можновладці ніяк не могли наважитись на дозвіл продажу медичних препаратів онлайн.

Такі побоювання можна зрозуміти, адже для торгівлі лікарськими засобами навіть в офлайні потрібно виконувати низку умов. Наприклад, чи знали ви, що в кожній аптеці є спеціальна кімната, обладнана різноманітними засобами для зберігання – окремо для пігулок, окремо для розчинів. А ще кожному препарату потрібна своя температура, яку потрібно підтримувати стабільною незалежно від пори року.

Пандемія коронавірусу змінила все, пришвидшивши діджиталізацію. Ще весною, підчас жорсткого карантину, влада дозволила продавати ліки онлайн, як експеримент. Можновладці побачили всі плюси та мінуси такої торгівлі, та вже 17 вересня онлайн торгівля лікарськими засобами отримала повноцінне схвалення від Верховної ради.

Схвалення є, побоювання лишились: де безпечно купувати?

Ажіотаж на продаж ліків через інтернет стався ще навесні. Тоді, як гриби після дощу, почали з’являтись сайти, які пропонували замовити ліки саме у них. Перші сходинки в пошуках оплачувались невідомими компаніями задля отримання прибутку. Така ситуація зберігається й сьогодні, тож в українців виникає справедливе питання – де ж купувати в інтернеті, щоб не отруїтися й не викинути гроші на вітер? Фахівці радять обирати сайти відомих рітейлерів.  Фармбренди, які мають розгалужену мережу аптек по всій країні – найбільш надійні та в онлайні. Вони виконують усі умови зберігання препаратів і зможуть забезпечити правильну доставку медикаментів.

Наприклад, «Аптека АНЦ» відома майже в кожному куточку нашої країни. Тож ви можете бути впевненими, що ліки, які ви замовили онлайн у цього фармбренду, зберігались не у підвалі чи гаражі, і не загрожують вашому здоров’ю чи гаманцю.

Діджиталізація аптек від фармбренду «Аптека АНЦ»

Фармбренд «Аптека АНЦ» вже давно має власний сайт та аптечну довідку «5900», де можна було зробити попереднє замовлення та забрати покупки в будь-якій з найближчих до вас аптек. Ця функція збереглася й сьогодні, але «Аптека АНЦ» стала ще зручнішою для замовлення ліків.

Замовлення ліків онлайн – діджиталізація фармбрендів в дії

Зробити замовлення можна в три кліки:
  • У пошук забити «АНЦ»  та перейти на сайт;
  • Знайти потрібні ліки через пошуковий рядок на сайті;
  • Натиснути «замовити».
І ось вже не потрібно стояти в чергах, а консультацію від професійного фармацевта можна отримати за телефоном. Фахівці «АНЦ» детально розкажуть про будь-який лікарський засіб, допоможуть підібрати аналог, чи розібратись з протипоказаннями. Ви можете також залишити свій відгук, чи побажання, щоб покращити роботу фармбренду. Ваше замовлення, у разі якщо самовивіз вам не підходить, буде надіслано поштою. Зверніть увагу, що АНЦ чітко дотримується законодавчих вимог, тому доставка здійснюється національним оператором, який має сертифікацію для роботи з ліками – «Укрпоштою».

Які плюси «Аптека АНЦ» пропонує своїм клієнтам?

Фармбренд «Аптека АНЦ» пропонує акції в аптеках як в офлайні, так і в онлайні. Акції розробляються однаково для усього бренду. Зазвичай покупцям пропонують замовляти зі знижками сезонні препарати та засоби, які мають найбільший попит – дитячі товари, засоби особистої гігієни, вітаміни, тощо. Адже здорово, коли просто можна купити все в одному місці.

Крім цього, для клієнтів «Аптеки АНЦ» було розроблено програму лояльності «Лайк». Вона доступна для реєстрації за номером телефону на сайті та в офлайн-аптеках, а також через мобільний додаток «Лайк». Бонусна програма максимально проста у використанні та має прозорі умови: один «лайк» = одна гривня. Накопичуйте бонусні «лайки», або використовуйте їх вже на наступну покупку.

Тож довіряйте професіоналам, адже це так просто - залишатись здоровими не виходячи з дому! «Аптека АНЦ» - це про здорову турботу!

Медична платформа

Медичні меблі в ITMED