Перевозка больных

Медичне обладнання в ITMED

Міжнародна медична виставка відкрила двері для відвідувачів

Міжнародна медична виставка відкрила двері для відвідувачівЗ 7 по 9 жовтня 2020 року проходить робота 29-ї Міжнародної медичної виставки PUBLIC HEALTH-2020. Подія відбувається у Міжнародному виставковому центрі у Києві. Головні організатори заходу – компанії ДП «Прем'єр Експо» та ITE Group Plc. Медичні портал ITMED, Здоров-Інфо – інформаційні партнери Виставки.

PUBLIC HEALTH-2020 – це захід міжнародного рівня, якість організації якого підтверджує сертифікат UFI Всесвітньої асоціації виставкової індустрії. Учасники виставки – провідні виробники та постачальники медичного обладнання, медикаментів, медичних виробів та послуг у сфері охорони здоров’я. У роботі PUBLIC HEALTH-2020 беруть участь представники таких країн, як Німеччина, Італія, Чехія, Індія, Нідерланди, Латвія, Велика Британія, Сингапур, Китай, США, Білорусь, Туреччина, Польща, Австрія, Молдова. І звичайно ж українські фахівці.

Тематика PUBLIC HEALTH-2020 дуже широка. Це:
  • Медичне обладнання.
  • Лабораторне обладнання та організація лабораторної діагностики в цілому.
  • Меблі, одяг, інші товари медичного призначення.
  • Інформаційні технології в медицині.
  • Медична преса: друковані та онлайн-видання.
  • Медичні технології та інновації.
Суттєва частина роботи PUBLIC HEALTH-2020 – це науково-практична програма, присвячена інноваційним темам галузі охорони здоров’я. Доповіді на Виставці здійснюють українські та міжнародні експерти.

У роботі Виставки беруть участь керівники медичних установ, головні лікарі, виробники та постачальники медичного обладнання, керівники відділів закупок аптечних мереж, магазинів медичних товарів. Також PUBLIC HEALTH-2020 відвідують представники влади, які займаються питаннями охорони здоров’я, керівники громадських організацій, лікарі, медсестри, фельдшери, фармацевти, провізори.

Участь у PUBLIC HEALTH-2020 дає змогу обмінятися експертним досвідом, бути в тренді всіх змін та інновацій, актуальних для галузі охорони здоров’я України та світу, поспілкуватися з потенційними клієнтами та партнерами.

Автор: Ольга Купріянова

Медична платформа

Медичні меблі в ITMED