Перевозка больных

Медичне обладнання в ITMED

«PUBLIC HEALTH 2020» - наука та бізнес на одному майданчику

«PUBLIC HEALTH  2020» - наука та бізнес на одному майданчикуІнноваційні методи лікування та сучасні технології для хірургії та онкології, новинки лабораторного бізнесу, ефективне управління клінікою, корисні контакти і прямі переговори з закупниками та дистриб’юторами – це все про найбільшу в Україні 29 Міжнародну медичну виставку «Public Health/Охорона Здоров’я». Саме тут професіонали медіндустрії зможуть не лише поділитися унікальним досвідом, але й ознайомитись із останніми новинками медичної науки та техніки. Крім того, виставка є потужним інструментом залучення іноземних інвестицій до України – тут представлені найбільші світові бренди та вітчизняні виробники.

Понад 150 виробників, постачальників медичного обладнання та представлять сучасне діагностичне, реабілітаційне, офтальмологічне, кардіологічне, перинатальне, лабораторно-діагностичне обладнання, екстрена медицина, пропозиції комплексного оснащення лікарень.

Події наукової програми виставки присвячені найбільш актуальним питанням, що цікавлять фахівців галузі. Програма включає понад 30 івентів, серед яких Міжнародні конгреси, профільні конференції, семінари з управління та менеджменту, майстер-класи, фахові школи та тренінги. Великий розділ «DigitalMed» традиційно представить останні технологічні інформаційні тренди у медицині. Актуальні питання медичного виїзного та пріоритетного напрямку в’їзного туризму, будуть обговорені на Конгресі Міжнародного медичного туризму - MTEC.Kyiv.

Public Health 2020 підтримують та виступають співорганізаторами програми заходів авторитетні державні та наукові установи, серед яких МОЗ, НАМН України, НМУ імені О.О.Богомольця, Українська військово-медична академія, Всеукраїнська асоціація головних лікарів та інші профільні асоціації і організації.

Досьє «PUBLIC HEALTH/Охорона здоров’я»

  • Дата проведення «PUBLIC HEALTH 2020» – 7-9 жовтня 2020 року.
  • Місце проведення - Міжнародний виставковий центр, Київ, Броварський пр., 15.
  • Організатори виставки - компанії ДП «Прем'єр Експо» (Україна), ITE Group Plc. ( Великобританія).
  • Понад 150 учасників: bit.ly/2XY0rxD
  • 35 бізнес за науково-практичних заходів: bit.ly/31NA5Ri
  • Відвідувачі представники медичного бізнесу, керівники медичних установ, практикуючі лікарі, медсестри, органивлади та експерти медицини.

Детальніше про виставку «PUBLIC HEALTH 2020» на www.publichealth.com.ua
Безкоштовний квиток можна отримати за посиланням: http://bit.ly/2Y1KAye використовуючи промокод РН20
Контакти Організаторів:
"Прем'єр Експо", Україна
Тел.: (044) 496-86-45
ph@pe.com.ua

Контакти організаторів:
Директор виставки – Інна Задорожня
Телефон: +380 (44) 496 86 45 (дод. 234)
E-mail: i.zadorozhnya@pe.com.ua

Акредитація представників ЗМІ:
Богдана Маєвська
e-mail: B.Maevskaya@pe.com.ua

Медична платформа

Медичні меблі в ITMED