Перевозка больных

Медичне обладнання в ITMED

Розвивай свій бізнес разом з International Dental Forum 2020!

Розвивай свій бізнес разом з International Dental Forum 2020!З 7 по 9 жовтня у Києві в Міжнародному виставковому центрі відбудеться  наймасштабніша  подія року стоматологічної галузі  – VI Міжнародна виставка International Dental Forum.

Понад 50 найкрутіших виробників та імпортерів стоматологічної продукції та  обладнання представлять  новітні дентальні технології і матеріали.  На виставці Ви зможете побачити та спробувати новинки, придбати необхідні стоматологічні інструменти, витратні матеріали, обладнання. Учасники виставки допоможуть створити проект нової клініки, підібрати надійне обладнання, удосконалити або відремонтувати придбане раніше обладнання.

Відвідувачів чекає спілкування з керівним складом компаній, презентації новинок, майстер -класи на демо зонах. На виставці можливо придбати продукцію за самою вигідної ціною, адже учасники готують унікальні знижки, які будуть діяти в рамках виставки всі три дні!

IDF Conference, освітня складова виставки, в рамках якої відбудуться виняткові семінари, курси, лекції. Запрошені провідні міжнародні та вітчизняні  фахівці стоматологічної галузі. Заходи орієнтовані на запити найбільш прогресивних лікарів та експертів стоматології.

На відкритому майданчику IDF Space ви зможете безкоштовно відвідати понад 10 лекцій та практичних майстер класів від професіоналів стоматології. Усі заходи виставки передбачають видачу сертифікатів, а частина з них надає можливість отримати бали БПР.

Візитною карткою IDF, стали безкоштовні майстер-класи, презентації новинок та технологій на стендах головних гравців всі дні виставки.

Закупники продукції зможуть скористатись виставковою послугою «Байєрська програма» — безкоштовний сервіс, що полегшує пошук потрібних постачальників продукції  і надає можливість заздалегідь призначити зустрічі з потрібними продавцями на виставці.

Учасники і відвідувачі IDF високо оцінюють сучасний формат своєї галузевої виставки, сервіси та можливості для  бізнесу та професійного вдосконалення.

Досьє «International Dental Forum»
  • Дата проведення «International Dental Forum» – 7-9  жовтня 2020 року.
  • Місце проведення - Міжнародний виставковий центр, Київ, Броварський пр., 15.
  • Організатори виставки - компанія «Прем’єр Експо» та Всеукраїнська асоціація імпортерів та виробників стоматологічної продукції «ВА ІВСП»
  • Понад 50 учасників: bit.ly/2SZGcfz
  • 25 бізнес за науково-практичних заходів: bit.ly/32uCX5Z
Безкоштовний квиток можна отримати за посиланням: bit.ly/2x9LnRS використовуючи промокод IDF20

Детальніше про виставку та заходи: http://dentalforum.com.ua
 
Контакти Організаторів:
"Прем'єр Експо", Україна
Тел.: (044) 496-86-45
ph@pe.com.ua

Медична платформа

Медичні меблі в ITMED