Перевозка больных

Медичне обладнання в ITMED

Міжнародний конгрес з лабораторної медицини – ключова подія галузі охорони здоров’я

Міжнародний конгрес з лабораторної медицини – ключова подія галузі охорони здоров’я 23-25 вересня 2020 року у Києві проходить Міжнародний конгрес з лабораторної медицини. Це ключовий захід для галузі охорони здоров’я, робота якого поєднує науково-практичні конференції та виставку лабораторного обладнання, інструментарію тощо. Проходить Конгрес у столичному виставковому центрі ACCO International. Медичні портали ITMED, Здоров-Інфо є інформаційними партнерами Конгресу.

Цьогорічний Міжнародний конгрес зМіжнародний конгрес з лабораторної медицини – ключова подія галузі охорони здоров’я лабораторної медицини присвячений пам’яті завідуючої кафедри клінічної лабораторної діагностики Національної медичної академії післядипломної освіти імені Шупика, професора Ганни Геннадіївни Луньової. Від імені Українського медичного клубу її було нагороджено посмертно орденом «Гордість медицини України».

У роботі Конгресу беруть участь понад 3000 учасників: завідувачів лабораторій, керівників медичних закладів, гематологів, лаборантів, імунологів, біологів, вірусологів, лікарів інших спеціальностей, представників профільних громадських організацій, асоціацій, ЗМІ тощо.

Насиченою є науково-практична програма Міжнародного конгресу з лабораторної медицини. Це конференції, семінари, майстер-класи, круглі столи, присвячені різноманітним сферам розвитку лабораторної медицини в Україні та світі.

Міжнародний конгрес з лабораторної медицини – ключова подія галузі охорони здоров’я Два дні поспіль буде тривати робота Української лабораторної школи. Там можна буде взяти участь у корисних майстер-класах з використанням лабораторного обладнання, отримати консультації та відповіді на запитання від провідних експертів лабораторної галузі країни.

Міжнародний конгрес з лабораторної медицини було внесено до «Реєстру з’їздів, конгресів та симпозіумів і науково-практичних конференцій» за 2020 рік. Його учасники можуть отримати сертифікати про підвищення кваліфікації, які можуть бути використані для нарахування балів безперервного професійного розвитку лікарів. 

Через пандемію COVID-19 в організації роботи Конгресу є певні особливості. Відвідувачі мусять бути в масках, дотримуватися соціальної дистанції. Очевидним є той факт, що суттєву частину роботи подібних заходів доцільно переводити в режим online. Хоча важливість живого спілкування професіоналів галузі важко переоцінити.

Автор: Ольга Купріянова
 

Медична платформа

Медичні меблі в ITMED