Перевозка больных

Медичне обладнання в ITMED

Міжнародний медичний форум розпочав свою роботу

Міжнародний медичний форум розпочав свою роботуЗ 16 по 18 вересня 2020 року у Києві проходить важливий захід для галузі охорони здоров’я – Міжнародний медичний форум «Інновації в медицині – здоров’я нації». Його організаторами стали Національна академія медичних наук України, Національна медична академія післядипломної освіти імені Шупика, група компаній LMT. Медичні портали ITMED, Здоров-Інфо стали інформаційними інтернет-партнерами Форуму. Місце проведення заходу – Виставковий центр ACCO International у місті Києві.

Міжнародний медичний форум  (IMF) – це масштабний захід в медичній сфері, який об’єднує виставку медичного обладнання, меблів, одягу, інструментарію, фармацевтичну виставку та науково-практичну програму – Міжнародний медичний конгрес. В роботі IMF беруть участь відвідувачі з понад 35 країн світу, які представляють більше, як 400 компаній. За три дні буде проведено 95 науково-практичних заходів та майстер-класів.
Учасники Форуму – представники профільних медичних асоціацій, громадських об’єднань, медичних вишів, академій післядипломної освіти, спеціалізованих видань та інтернет-ресурсів.

Міжнародний медичний форум розпочав свою роботуРобота Міжнародного медичного форуму включає в себе 3 блоки:
  1. Міжнародний медичний конгрес.
  2. Виставка MEDICAEXPO
  3. Виставка PHARMAEXPO.
Звісно, на організацію та роботу Форуму впливає епідемія COVID-19. Організатори рекомендували відвідувачам завчасно пройти online-реєстрацію на Форум, щоб уникнути скупчення людей при вході на захід. Обов’язковим на Форумі є носіння маски, використання антисептиків, дотримання між людьми соціальної дистанції в 1,5 метра. Рекомендується уникати рукостискань, мінімізувати контакти з будь-яким поверхнями.

Організація і проведення подібних заходів зайвий раз нагадує, що COVID-19 не відступає і має суттєвий вплив на наше повсякденне та професійне життя. Хоча організатори зробили максимум для комфортної роботи всіх учасників Форуму, дехто просто не зміг дістатися до місця проведення заходу через карантинні обмеження сполучення між країнами, містами.

Подібні офлайн-заходи – хоч і дуже важливі для галузі охорони здоров’я, проте наразі для декого тимчасово недосяжні. Частково перебрати на себе функцію таких форумів можуть інтернет-майданчики, профільні ресурси для спілкування медичної спільноти та пацієнтів, обміну методиками лікування, діагностики тощо. Коронавірус вимагає ще більшого розвитку інформаційних технологій в медицині. Хоча важливість очного спілкування також не можна недооцінювати.

Міжнародний медичний форум вже вкотре стає платформою для обміну досвідом та підвищення кваліфікації медичних фахівців з різних країн світу.

Автор: Ольга Купріянова

Медична платформа

Медичні меблі в ITMED