Перевозка больных

Медичне обладнання в ITMED

XVIII міжнародна стоматологічна виставка "Дентал-Україна" та XVIII міжнародний стоматологічний Форум 28-30 жовтня 2020 року, Львівський палац мистецтв

XVIII міжнародна стоматологічна виставка "Дентал-Україна"  та XVIII міжнародний стоматологічний Форум 28-30 жовтня 2020 року, Львівський палац мистецтв28-30 жовтня у Львові відбудеться  довгоочікувана і одна з наймасштабніших за кількістю учасників і відвідувачів в Україні стоматологічна подія - XVIII міжнародна стоматологічна виставка "Дентал-Україна" та XVIII міжнародний стоматологічний Форум.

На одному виставковому майданчику понад 150 виробників і постачальників стоматологічного обладнання, інструментарію та витратних матеріалів продемонструють широкий асортимент продукції, свої хіти та бестселери, анонсують новинки прийдешнього року. Експозиція буде побудована логічними тематичними секторами, що дозволить максимально ефективно використати свій час. Лише формат виставки дає можливість наочно ознайомитися з продукцією великої кількості компаній в найкоротші терміни, укласти швидкі, але надійні угоди щодо подальшої співпраці.

Паралельно з виставкою, у конференц-залах та на демонстраційних стендах учасників відбуватиметься XVIII міжнародний стоматологічний Форум, який об’єднає в собі міжнародні науково-практичні конференції, лекції, майстер-класи та воркшопи провідних стоматологічних компаній. Будуть підняті актуальні питання в  різних галузях стоматології, новітніх методик лікування, корисні як для новачків, так і для професіоналів своєї справи.

Ключовою ціллю Форуму та виставки 2020 року є гуртування стоматологічної спільноти, обмін досвідом та думками щодо швидкого подолання кризових явищ. Ми впевнені, що комунікаційний майданчик, який створювався і розвивався протягом 18 років - і надалі залишатиметься подією, яка об’єднує стоматологічну спільноту усієї України та ближнього зарубіжжя.
 
Зі своєї сторони ми зробимо все залежне від нас, щоб забезпечити безпечні умови перебування учасників і відвідувачів в анонсованому місці проведення заходу.

Ознайомитися з деталями Виставки та Форуму можна на нашому сайті http://www.dental-ukraine.info/ та facebook-сторінці https://www.facebook.com/Dental.Ukraine.Lviv/.

Медична платформа

Медичні меблі в ITMED