Перевозка больных

Медичне обладнання в ITMED

Знижки стосуються кожного: як зекономити в аптеках до 25% з акцією «Крути колеса від цінового стресу»?

Знижки стосуються кожного: як зекономити в аптеках до 25% з акцією «Крути колеса від цінового стресу»?Самолікування може зашкодити вашому здоров’ю, а вчасна профілактика – допомогти. Одягайтесь по погоді та додавайте противірусні засоби й вітаміни до дорожньої аптечки. Дійте на випередження, не чекайте, поки кашель колеги стане вашою спільною проблемою.

З 01 жовтня в аптеках «Аптека Копійка», «Аптека Шар@», «Аптека АНЦ» та «Благодія» діє велика акція зі знижками до 25%. Купуйте противірусні засоби та вітаміни до 25% дешевше, ніж зазвичай. Знижки охоплюють різні товари: дитяче харчування, медичні вироби, дієтичні добавки, засоби гігієни.

Мрієте про зайву годину у добі та гривню – в гаманці? Поки діє акція «Крути колеса від цінового стресу»*, ви заощаджуєте до 25% коштів. Аптечні товари можуть знадобитись не сьогодні, але, маючи їх під рукою, не доведеться бігти за покупками в останній момент та переплачувати.

Зайдіть за покупками дорогою додому, витрачайте обідню перерву з користю чи заплануйте похід в аптеку на вихідних. Головне, не баріться – акція діє лише з 01 жовтня по 30 листопада 2019 року. Потім, майже як у казці, знижка перетворюється на звичайну роздрібну ціну та ви не зможете економити до 25% на аптечних покупках.

Нагадуємо, «Аптека АНЦ», «Аптека Копійка», «Аптека Шар@», «Благодія» знижують ціни на засоби гігієни, ліки, дієтичні добавки та інше. Запитайте у провізора, що входить до акційного переліку та купуйте все потрібне, заплативши набагато менше!
 
*Інформацію про ціну на товар до і після застосування знижки, співвідношення до попередньої ціни реалізації, асортимент продукції, на який надаються знижки, а також відсоток, знижки можна дізнатися у провізорів аптек. Під знижкою мається на увазі зниження звичайної ціни реалізації на акційний товар до 25%.

 
 


Медична платформа

Медичні меблі в ITMED