Перевозка больных

Медичне обладнання в ITMED

«Крути колеса від цінового стресу» до 30 листопада

«Крути колеса від цінового стресу» до 30 листопадаРоботизовані аптеки запускають двомісячну акцію. З 01 жовтня до 30 листопада 2019 року включно діє знижка до 25% на лікарські засоби, медичні вироби, дієтичні добавки, засоби гігієни.

Аптеки під брендами «Аптека Шар@», «Аптека АНЦ», «Аптека Копійка», «Благодія» забезпечують покупців товарами постійного використання. Якщо раніше доводилось відстежувати ціни в різних точках продажу та шукати найбільш вигідні пропозиції, то сьогодні є можливість придбати потрібну продукцію в одному місці.

В роботизованих аптеках купують товари для дітей та дорослих. Батьки з малюками приходять туди, щоб подивитись на роботу PharmBot. Аптечний помічник знаходить товар на полиці та безпомилково віддає його провізорові.

Поки діє акція «Крути колеса від цінового стресу»* можете зекономити до 25%, купуючи звичайний перелік засобів. В аптеках під брендами «Аптека АНЦ», «Аптека Копійка», «Аптека Шар@», «Благодія» роблять попереднє замовлення. За номером довідки 5900 можна дізнатись, чи є потрібний товар у найближчому місці продажу та які доступні аналоги. Потім замовлення забирають в аптеці, щоб процес покупки займав менше часу. Провізор не відволікається від розмови, адже товар на полиці шукає PharmBot.

Якщо ви поїхали у відрядження та забули потрібні засоби гігієни та підтримки імунітету вдома, завітайте у найближчу роботизовану аптеку та придбайте потрібні засоби, зекономивши до 25% від звичайної ціни. Акція «Крути колеса від цінового стресу» триває до 30 листопада включно. Можете скористатись унікальною пропозицію стільки разів, скільки необхідно.
 
*Інформацію про ціну на товар до і після застосування знижки, співвідношення до попередньої ціни реалізації, асортимент продукції, на який надаються знижки, а також відсоток, знижки можна дізнатися у провізорів аптек. Під знижкою мається на увазі зниження звичайної ціни реалізації на акційний товар до 25%. 


Медична платформа

Медичні меблі в ITMED