Перевозка больных

Медичне обладнання в ITMED

До 25% економії з акцією «Косимо ціни»

До 25% економії з акцією «Косимо ціни»Роботизовані аптеки не підкажуть вам, як заробляти гроші та планувати бюджет. Але вони допоможуть заощаджувати до 25% на звичних покупках.

Наразі там триває акція «Косимо ціни»*, в рамках якої роботизовані аптеки роблять знижки на популярні товари. Унікальна пропозиція діятиме до 30 вересня 2019 року. Її проводять фармбренди «Аптека Копійка», «Благодія», «Аптека
АНЦ».
 
Акція «Косимо ціни»* - це прямий шлях до вигідних покупок аптечних товарів. Вона передбачає зниження вартості популярних позицій. Купуєте як завжди, але платите до 25% менше. Знижки стосуються різних позицій: дієтичних добавок, лікарських засобів, супутніх товарів. Акційні пропозиції для дітей та дорослих допомагають економити особистий і сімейний бюджет, заощаджувати кошти на інші важливі покупки.
 
Акція «Косимо ціни» триває з 01 серпня по 30 вересня 2019 року. Впродовж цих двох місяців відвідувачі купують за зниженими цінами товари для дорослих і малюків, які допоможуть підтримувати здоров’я рідних. Акція триває у великих та маленьких містах. Зона її поширення – територія всієї України.
 
Сезон знижок обмежений у часі, а залучення роботів до виконання різних операцій – постійний процес. Якщо в аптеці є PharmBot, пошук потрібного товару на полиці займає 7 секунд.
 
Роботизовані фармбренди ліквідували довгі черги. Аптечний помічник PharmBot без помилок знаходить потрібну упаковку та віддає її провізорові. Покупцеві не треба довго чекати.
 
Ще одна особливість роботизованих фармбрендів – аптечна довідка за номером 5900. Покупці можуть замовляти потрібні товари телефоном, щоб забирати їх у місцях продажу.
 
* Інформацію про ціну на товар до і після застосування знижки, співвідношення до попередньої ціни реалізації, асортимент продукції, на який надаються знижки, а також відсоток, знижки можна дізнатися у провізорів аптек. Під знижкою мається на увазі зниження звичайної ціни реалізації на акційний товар до 25%.

Медична платформа

Медичні меблі в ITMED