Перевозка больных

Медичне обладнання в ITMED

В роботизованих аптеках триває акція «Косимо ціни»

В роботизованих аптеках триває акція «Косимо ціни»Літо вже завершується, але ще можна стрибнути в останній вагон й ухопити свій ласий шматочок теплого відпочинку. Щоб допомогти вам зібрати аптечку в дорогу та мати під рукою товари повсякденного вжитку, роботизовані аптеки пропонують акцію «Косимо ціни»*. Вона почалась 01 серпня 2019 року і зараз знаходиться в самому розпалі.

Акція в фармбрендах «Аптека Копійка», «Благодія», «Аптека АНЦ» охоплює різні товари повсякденного вжитку: лікарські засоби, медичні вироби, засоби гігієни, дієтичні добавки. Коли купуєте певні товари, автоматично заощаджуєте до 25% від їх вартості. В акційному асортименті роботизованих аптек є товари для дітей та дорослих. Вони знадобляться вдома чи в дорозі.

Роботизовані аптеки косять ціни на території всієї України. Придбати товари зі знижкою на чверть вартості можна в обласних центрах й інших населених пунктах. Якщо ви поїхали знайомитись з сусідніми містами та випадково забули взяти з собою потрібні лікарські чи гігієнічні засоби, можете зайти в найближчу роботизовану аптеку, щоб поповнити запаси. Завдяки помічникові PharmBotвам не доведеться витрачати дорогоцінні хвилини в черзі. Аптечний робот знайде потрібний товар на полиці за 7 секунд.

Якщо ваш час розписаний майже до хвилини, можете замовити потрібний товар телефоном та потім придбати в точці продажу. Довідка також допомагає дізнатись, чи є товар в найближчий аптеці та які є аналоги в наявності.

Нагадуємо, всеукраїнська акція «Косимо ціни» у фармбрендах «Аптека Копійка», «Благодія», «Аптека АНЦ» діє з 01.08 по 30.09.2019 року. Зекономити до 25% від вартості товару може кожен охочий. Роботизовані фармбренди допомагають піклуватись про здоров’я та гаманець. Деталі про акційний асортимент можна дізнатись у провізора.

* Інформацію про ціну на товар до і після застосування знижки, співвідношення до попередньої ціни реалізації, асортимент продукції, на який надаються знижки, а також відсоток, знижки можна дізнатися у провізорів аптек. Під знижкою мається на увазі зниження звичайної ціни реалізації на акційний товар до 25%.


Медична платформа

Медичні меблі в ITMED