Перевозка больных

Медичне обладнання в ITMED

Акція "Косимо ціни" триватиме до кінця вересня

Акція "Косимо ціни" триватиме до кінця вересняЛіто завершилось, але сезон економії від роботизованих аптек ще діє. Як це можливо?
Впродовж 01.08-30.09.2019 відвідувачі аптек під брендами "Аптека АНЦ", "Благодія" та "Аптека Копійка" купують потрібні засоби зі знижкою до 25%*. Зекономлені кошти можна витратити на відпочинок, розваги та інші покупки. 
 
Знижки стосуються кожного – є акційні пропозиції для малюків і дорослих. Акція «Косимо ціни» включає великий перелік товарів: засобів лікування та гігієни, медичних виробів, дієтичних добавок. Перелік спеціальних пропозицій можна дізнатись у провізорів роботизованих аптек. 
 
Для попереднього замовлення потрібного товару діє довідка 5900. Принцип її роботи простий: набирайте короткий номер, дізнавайтесь, чи є необхідна продукція в наявності, забирайте у найближчій точці продажу.  

Роботизовані аптеки мають світлі та просторі приміщення, де відвідувачі роблять покупки без довгих черг. Відсутність тривалого очікування пояснюється роботою PharmBot. Цей аптечний помічник знаходить замовлений товар на полиці за 7 секунд та віддає його провізорові. На відміну від людини, робот не помиляється та не втомлюється. За його працею подобається спостерігати відвідувачам будь-якого віку. 


В роботизованих аптеках відвідувачі економлять час та гроші. Покупка потрібних товарів без черг й зі знижкою 25% доводить, що бренди "Аптека АНЦ", "Благодія" та "Аптека Копійка" піклуються про клієнтів. 
 
Нагадуємо, перевагами сезону знижок можна скористатись з 01 серпня по 30 вересня поточного року. Акція діє на території всієї України. Роботизовані аптеки косять ціни й роблять знижки на різні позиції. Пропозиція діє за наявності товару, тому не баріться. Робіть важливі покупки, економно піклуйтесь про здоров’я рідних! 
 
* Інформацію про ціну на товар до і після застосування знижки, співвідношення до попередньої ціни реалізації, асортимент продукції, на який надаються знижки, а також відсоток, знижки можна дізнатися у провізорів аптек. Під знижкою мається на увазі зниження звичайної ціни реалізації на акційний товар до 25%.
 

Медична платформа

Медичні меблі в ITMED